ה ה ו ד ע ה ה מ ק ו ר י ת |
זיV |
פורסם - 21/12/2008 : 19:03:15 סבתא שלי, שתהיה בריאה , חגגה בשבוע שעבר 99 הלביבות (יותר נכון הלטקעס) שלה תמיד היו מככבות, ולא רק בחנוכה, אלא כל השנה, בכלל, היא היתה מהאנשים שאוהבים תפו"א עם תפו"א ברוטב תפו"א (כמוני). היום היא כבר לא מתלהבת מאוכל בכלל, לצערי.
בכל אופן, הלביבות שלה תמיד יצאו טעימות במיוחד והנה המתכון: תפו"א גדול מגורד בפומפיה ביצה אחת קמח תופח (כמה? לא יותר מדי ולא פחות מדי ) בצל שטוגן מראש מלח פלפל אני משוכנעת שהיא היתה מוסיפה סוכר כי היא היתה מוסיפה אותו גם לסלט
לא לסחוט את תפוה"א, אלא להסמיך את הנוזלים עם הקמח.
ליצור לביבות קטנות, לטגן ולספוג את השמן
בתאבון
היום, אגב, היא חיה עם פיליפינית שאלופה בלטקעס יש מצב שהן יותר טעימות משל סבתא שלי
[img]http://s14.rimg.info/cfafed8ad518ff433a5207c5cc5c0318.gif[/img]
[img]http://lilypie.com/pic/080902/u641.jpg[/img]
[img]http://b2.lilypie.com/mNwnp3/.png[/img]
|
|
|