חזרתי הנה הסיפור שלי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכל הבנות המקסימות. אני מקווה שכולן בסדר. אין לי כל כך זמן להתעדכן בכל מה שקרה מיום שישי אבל מזל טוב לכל מי שילדה.
    זה נראה לי ייצא קצת ארוך ואני קצת מבולבלת עם השעות:
    הכל היה כל כך הזוי ומהיר והתחיל ככה:
    ביום שישי משעות הצהריים לא ממש הרגשתי את התנועות של הקטנה ולפנות ערב בסביבות השעה שש-שבע בערב פנינו למיון בלניאדו מתוך טענה שבקושי יש תנועות. מחברים למוניטור יש דופק הכל תקין. בעודי שוכבת על המיטה עוברת מיילדת ומציצה במוניטור ואומרת יש לך צירים להזכירכם אני בשבוע 34. אני עם הלחץ שלי מה את אומרת אל תלחיצי אותי יש לי עוד זמן. לא עוברות 10 דק פתאום בעודי על המיטה בחדר לידה עם המוניטור בום ירידת מים. נכנסת מיילדת אני אומרת לה נראה לי שמשהו ירד לי. מתחילים לבדוק אכן ירידת מים את נשארת לאישפוז לקבל אנטיביוטיקה אני כבר נלחצת שאני יכולה להישאר ככה לפחות שבוע שבועיים ומהר ומהר מכינה לבעלי רשימה להביא לי דברים. מאשפזים במחלקה וכו'. בסביבות 12 בלילה \0יום ו) אני מסמסת לבעלי שהתחילו צירים אבל חלשים ואני מסתדרת עם הנשימות שלמדנו בקורס. בנתיים משך הצירים מתקצר אני אומרת לאחות בסביבות שלוש בלילה הצירים התקצרו בואי נעשה מוניטור והיא אומרת אכן הם חזקים ומאוד תכופים. אני שואלת להתקשר לבעלי והיא לא יש לך זמן את עוד לא יולדת - לכי למיון ורופא יבדוק אותך. מזל שהבחנתי שהצירים מאוד תכופים ומהר התקשרתי לבעלי.
    בעודי במיון בסביבות שלוש ומשהו מתחילים בדיקות אולטרסאונד ובדיקת רופא פתייחה של 4. רוצה חוקן - כן סבבה עושה חוקן. ארבע ומשהו טוב את נשארת בחדר לידה - טוב סבבה. מוניטור ואחרי זמן מה וכמויות של נוזלים הצירים שוב התרחקו ופחות כאבו וקצת הקאתי ולא התייחסו לזה. באו רופא ואחות ואמרים לי נראה לנו שפחות כואב לך ואנחנו רוצים למשוך עוד טיפה זה יכול לקחת כמה שעות ויכול לקחת כמה ימים מחזירים למחלקה. מגיעים למחלקה לקראת שבע בבוקר יום שבת 29/3/08 איך שמגיעים למחלקה פתאום כאבים חזקים ומתחילה להקיא על הרצפה. אומרת האחות מה בכלל שלחו אותך אליי חזרה עם פתיחה של 4 ואני עוד אומרת לה שאני רוצה אפידורל. מתקשרת חזרה למיון בואו תקחו אותה חזרה. נכנסת למיון אומרת יש לי כאבים חזקים אני רוצה אפידורל. אומרת האחות "לא חבל שייבדקו אותך כל אצבע זה גורם לזיהום ואת עם ירידת מים" אני מתעקשת לא מעניין אותי תבדקו אותי. רופא בודק - הפתעה פתיחה של 7. טוב ננקה חדר לידה ונעביר אותך. לוקח מעל שעה לנקות את החדר ואני ממתינה בחוץ בזמן הזה וכבר דיי כואב לי ובעלי עושה לי קצת מסאג'. פתאום אני מתחילה להקיא שוב על הרצפה. בעלי נכנס למיון ואומר תשמעו היא מקיאה על הרצפה - טוב הנה אנחנו לוקחים אותה לחדר לידה. אני מבקשת אפידורל - קצת נוזלים כי הייתי על נוזלים כבר כל הלילה. מגיע מרדים מכניס את האפידורל ומציין בפני המיילדת שיספיק לה לשעתיים ואם היא תצטרך עוד הוא ייתן עוד והיא אומר לו אין צורך היא תלד קודם.
    השעה כבר שמונה ומשהו בבוקר ואחרי שהאפידורל משפיע אני אומרת לה אני מרגישה בתחת כאבים - זה בסדר זה הצירים שלך. מרגישה איזה 4-5 כאלה ואומרת לבעלי אני חייבת ללחוץ והוא אומר לי - זה צירים. אחרי כמה דקות חוזרת המיילדת ואני אומרת לה שאני חייבת ללחוץ - מרימה את הסדין ואופס גברת בציר הבא את לוחצת . . . דואגים שיבוא רופא ילדים לחדר לידה מכיוון שהתינוקת קטנה ועוד מיילדת מגיעה ולחצתי במשך כמה צירים ותוך כמה דקות (09:14) בבוקר יצאה הקטנה במשקל של 1.730. מיד לקחו אותה לפגייה.
    הקטנה בסדר ותהיה בפגייה לתקופה קצרה - שבועיים שלושה עד שטיפה תעלה במשקל.
    אני שוחררתי אתמול מבית החולים אבל לא מספיקה להיכנס לפורום כי או שאני רצה לפגיה להאכלה או שאני שואבת חלב.
    עוד שם. כשיהיה אודיע.
    בהצלחה לכל הבנות ותודה על תקופה מקסימה.
    אני לא עוזבת את הפורום המהמם כי הוא מאוד חסר לי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה