משתפת דברים שלא ידעתי או שלא סיפרו לי על ההנקה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב בערך מחודש שישי עם כל ההורמונים הגיעו גם הפחדים והפחד הכי גדול שלי היה שאני לא אצליח להניק !!!שמשהו ישתבש ואני אצטרך לוותר על זה ! חודשים בכיתי על זה ממש כל חודש היה לי את הדיון הזה עם בעלי וכל פעם פחדתי עוד יותר ...אבל לא ישבתי בלי לעשות כלום התחלתי לחקור את העניין ולהכנס לפורומים של הנקה וכל מיני אתרים .זה נתן לי איזה שהו ביטחון שאני עושה משהו כדי להצליח!
    ראשית אני רוצה להגיד שאני בכלל לא חשבתי על אופציה של לתת בקבוק אחיותי הניקו את הילדים עד גיל מאוחר יחסית וזה מה שאני זוכרת מהילדות תינוקות מחוברים לציצי לכן זה היה נראה לי כל כך חשוב וטבעי!
    קודם כל אני רוצה להגיד שזה זכותה של כל אחת לבחור אם היא רוצה להניק או לא אבל תמיד שווה לנסות כי יכול להיות שעכשיו את לא מתחברת אבל אחרי חודש אולי זה ישתנה להפסיק תמיד אפשר אבל אם לא ניסית לא ניתן להחזיר את הגלגל אחורה!
    אז לענינינו :
    מאוד חשוב להניק בחדר לידה זה יכול לתת לך ביטחון שהכל בסדר וכמובן המיילדת עוזרת לך לחבר את התינוק לשד שזה גם מאוד חשוב ,אל תתיאשי אם לא הצלחת בפעם הראשונה כי לא את ולא התינוק לא יודעים איך להניק (לינוק)תינוקות שעתה נולדו לא יודעים לינוק הם מעולם לא ראו שדיים, לכן זה יכול לקחת זמן לפעמים כמה שעות ולפעמים אפילו שבוע!או יותר...
    ביום יומיים הראשונים אין עדיין חלב מה שיש לך זה הקולוסטרום שהוא הכי חשוב לתינוק כי בחלב הראשוני יש הרבה נוגדנים שמגנים על התינוקי שלך!(גם אם את לא רוצה להניק את התינוק שלך תני לו לפחות לינוק את הקולוסטרום) בנות לא להלחץ אם התינוק שלכן לא רוצה לינוק ביום הראשון משום שהוא פשוט לא רעב הוא היה מחובר לחבל הטבור וקיבל הספקה של אוכל 24 שעות ולכן הוא עוד לא מרגיש את הרעב ויכול להיות גם מצב הפוך שהתינוק לא יפסיק לבכות תנו לו ציצי אפילו אם אתן חושבות שאין בו כלום כי תינוקות צריכים את הציצי לא רק לאוכל (שלא תטעו יש בציצי את מה שהוא צריך )הם יוצאים לעולם שלא מוכר להם ופתאום יש כל כך הרבה דברים חדשים ומפחידים ומה יותר טוב מציצי של אמא היא נותנת חום והגנה אז אנא אל תפחדו תנו לו כמה שהוא צריך ובלי לחץ!
    ביום השלישי מגיע החלב והרבה אם תינוק שלך נולד מעל 3 קילו ואת כמובן מצליחה להניק בלי בעיה לא צריכים להעיר אותו הוא יקום מתי שהוא יהיה רעב גם אם עברו 3-4 שעות תנצלי את הזמן הזה לשינה טובה הגוף שלך זקוק לזה !!!
    אם משהו לא בסדר עם ההנקה את מרגישה כאבים יש לך סדקים השד גדוש והתינוק לא מצליח לשחרר את זה אין לו כמעט קקי ופיפי דחוף תצרי קשר עם יועצת הנקה וזה שווה ביותר אומנם עולה כסף אבל בהרבה יותר זול מתמ"ל ויכול ממש להציל לך את ההנקה!
    בחודש הראשון יש לתינוק לפחות פעמים או שלוש קפיצת גדילה שהוא רוב היום ישב לך על הציצי ולא יהיה רגוע אל תיתני לו בקבוק זו הדרך שלו להגיד לגוף שלך לייצר יותר חלב בשבילו (לא נגמר לך החלב הכל בסדר פשוט תינוק זקוק כבר ליותר)
    תיכנסי איתו למיטה תדליקי טלוויזיה ופשוט תניקי ותניקי ותניקי עד שהוא ירדם וירגע !
    קפיצת גדילה הבאה תהיה בגיל 3 חודשים אז גם תעשו בדיוק אותו דבר מיטה טלוויזיה והרבה ציצי...
    ב6 שבועות הראשונים רצוי לא לתת לתינוקי בקבוק עד שההנקה מבוססת זה כדי למנוע העדפת בקבוק וכמובן לחכות עם השאיבות כדי לא לבלבל את הגוף שלך שמנסה להתאים את העצמו לתינוק שלך...
    אחרי זה אין שום בעיה לתת בקבוק מידי פעם אבל לא באופן קבוע או שכשאתן מחליטות לתת בקבוק בערב תדעו שבשעה הזו לא יהיה לכן חלב כי אין דרישה זה הכל לשיקולכן...
    בקבוק מומלץ ליונקים הוא מאמ ואוונט עם זרימה הכי איטית ולא להחליף את הפיטמה לשלב אחר כי אין צורך כמו שאת לא מחליפה את הפיטמה שלך ככה גם עם הבקבוק !
    כשאתן שואבות בהתחלה לא יצא כמעט תזכרו שזה לא מעיד על הכמות החלב שלכן לפעמים יותר קשה להגיע לשחרור החלב בשאיבה ולכן יוצא מעט עם הזמן זה ישתפר וכמויות יגדלו חשוב שתזכרו שאיבה זה לא מדד !!!!!
    טוב איתמר מתחיל להתעורר אז זהו לבנתיים אם יש לכן שאלות (אם הייתה לכן סבלנות לקרוא עד כאן )אני אשמח לענות לכן! באהבה רבה
    מאיה!

עוד משהו חשוב ששכחתי להוסיף
    כדי להגביר יצור החלב כשאתן מרגישות שהכמות פוחתת בזמן המחלה שלך או של התינוק וכו' פשוט תיזמו קפיצת גדילה :תניקו את הבייבי כל שעתיים בערך מיוזמתכן וככה אתן נותנות לגוף להבין שהוא צריך לייצר יותר חלב!!!עוזר יותר מכל הכדורים למיניהם

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה