קצת נוסטלגיה סיפור לידה של איתמר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • http://www.yoledet.co.il/forum/topic.asp?TOPIC_ID=142782&whichpage=1

ולמי שאין לה כוח לפתוח את השירשור
    ביום חמישי בערב ב18.9 הרגשתי התקשויות סדירות זה היה נראה לי מוזר אבל לא יחסתי לזה חשיבות כי זה לא הציק יותר מידי הלכנו אני ובעלי להזמין מצעים לקטנצ'יק באותו ערב והיה הכל כרגיל הצלחתי להרדם אבל ההתקשויות לא עברו ...
    ב4 בבוקר אני כבר לא יכולה לישון יש לי מין כאבי מחזור מעצבנים ניסיתי להעביר את הזמן במיטה באיזה שהוא שלב היה לי כבר משעמם אז קמתי והלכתי לעשות פיפי וראיתי את הפקק טוב אמרתי יש מצב שזה יקח כמה ימים אולי אפילו שבוע לא חשבתי שאני אלד באותו יום הערתי את בעלי אמרתי לו שנפל לי הפקק ...
    הכאבים לא עברו ואפילו קצת התגברו אמרתי שאני לא יכולה לשבת בבית והלכנו להסתובב בחוץ ,החלטתי שאני אלך למוניטור כי יש לי כנראה צירים וגם ככה היה לי תור לרופא שלי אבל מרכז האישה פותחים רק בשמונה אז הסתובבנו בחוץ שלוש שעות בסוף נכנסתי לרופא וביקשתי מוניטור הוא שאל איזה שבוע אני ואמרתי 38+4 אמר לי טוב לכי תעשי ...
    עשינו מוניטור שהראה צירים יפים נכנסתי אליו הוא בודק לי פתיחה ואומר לי ברוגע טוב את יכולה ללכת לבית חולים את בפתיחה של 3 את כבר יכולה לקבל אפידורל לא רציתי עוד ללכת לבית חולים שאלתי אותו אם אני יכולה עוד לחכות בבית הוא אומר לי את יכולה ללכת להתקלח...
    הלכנו הביתה עשיתי מקלחת לקחנו תיק והלכנו ברגל למאיר זה 5 דקות הליכה מהביתה שלנו נכנסנו לקבלה בסביבות 10:30 עשו לי מוניטור ואמרו לי לחכות לרופא שיבדוק לי פתיחה יבשו אותנו שם עד 13 בצהרים הכניסו אותי לבדיקה והרופא אישר שיש לי פתיחה של 3 " טוב" ככה הוא קרא לזה
    נתנו לי כותנת נכנסתי למקלחת לא רציתי עדיין לעלות לחדר לידה ולשכב במיטה מחוברת למוניטור ובאותו רגע עוד לא רציתי אפידורל כי לא כל כך כאב לי בסוף בסביבות 3 החלטתי זהו עולי לחדר לידה ואני אקח אפידורל כי בשכיבה זה הולך לכאוב לי מאוד!!!
    הגענו ב15:30 חיברו אותי למוניטור נתנו אפידורל פתיחה של 4 שוב פעם "טוב" אני כולי מחייכת לא כואב לי סבבה לי
    עד שעה 9 בערב הייתי כבר עם פתיחה של 10 לפני זה פקעו לי את המים והם לא הייו נקיים ,חמודי שלי עשה קקי !!!!
    התחילו צירי לחץ ,אבל לא יותר מידי חזקים יש לי 3 שעות ללדת לפני שמחליטים על וואקום, ואני רק מקווה שהוא יצא עד 12 בלילה וככה היה, ב11 ורבע המיילדת נכנסה ומבקשת ממני ללחוץ ב23:45 הוא יצא ,נתן צעקה קטנה ,עטפו אותו והניחו אותו עליי ,איזה אושר !!! עשו לי תפרים בפנים ,בחוץ לא נקראתי הנקתי אותו, וב2 בבוקר עליתי למחלקה ב5 כבר הלכתי לקחת את הגוזל שלי מהתינוקיה !!!
    ביום שני כבר הגענו הביתה וביום ראשון יש לנו ברית !!!
    כל הכבוד למי שהגיעה עד כאן יצא לי קצת ארוך

ותמונות לקינוח מהרגע שהוא נולד מעכשיו
    [url=http://zix.co.il]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה