שלום לכולן, הנסיכה שלי ישנה אז זה הזמן לספר לכן:
ביום חמישי היו לי כל הצירים לא סדירים, לא כואבים כל כך, אבל כבר הייתי כל כך מותשת מהחודש האחרון שהחלטנו בערב ללכת לבית החולים. הגענו למיון בתל השומר כשאני עם צירים כל 7 דקות בערך. עשו לי מוניטור שהראה צירים לא סדירים והייתה לי פתיחה של 1.5 ס"מ. אמרתי ליניב אין בטוח שולחים אותנו הביתה, קלטתי את המיילדות מסתכלות עלי כבר במבט של "הנה עוד אחת שבאה מוקדם מדי", הרופאה החליטה לא לשלוח אותנו אלא לתת לנו להסתובב בבי"ח שעתיים ולראות מה יתפתח.. הלכנו לאוטו וכמו שאני מתיישבת באוטו- ירדו לי המים... עכשיו למי ששואלת את עצמה איך זה ירידת מים- דמיינו לעצמכם בלון מים חמים מתפוצץ לכן פתאום בין הרגליים- זה לא כואב, אבל זה המון מים..
בקיצור, נכנסנו למיון ועכשיו כבר הצירים מתחילים להיות ממש כואבים, קיבלו אותי לחדר לידה, נכנסתי לשירותים התקלחתי, עשיתי חוקן, וחיכיתי להתחבר לאפידורל.. בסביבות 2 בלילה בא הרופא המרדים להכניס לי את האפידורל וזה ממש כאב כי גם אסור לזוז ויש צירים כואבים, אבל ברגע שהאפידורל התחיל להשפיע החיים נהיו דבש.. נמנמתי קצת כשכל פעם באה המיילדת ובודקת את הפתיחה, בשעה תשע בבוקר הייתה לי פתיחה מלאה והמיילדת (מעיין מדהימה!!!!!) התחילה לעבוד איתי על לחיצות, לאט לאט מתחילים להרגיש את צירי הלחץ וזה מתחיל לכאוב, ואני לוחצת אבל הראש לא יוצא!! המיילדת מבקשת מהרופא אישור לפיטוצין והוא מחליט שלא, הם מתחילים להתווכח, בסוף קיבלתי פיטוצין רק לקראת הסוף, כשכבר לא שינה הרבה. בקיצור אני לוחצת עם כל ציר הראש מתחיל לצוץ וכשאני נושמת הראש נכנס בחזרה.. ככה איזה שעה. מסתבר שפתיחה מלאה אפשר שתהיה רק שלוש שעות, ואני מתקרבת במהירות לשלוש שעות, מתחילים להלחיץ אותי שיש האטות דופק, ושאם אני לא מוציאה אותה בדקות הקרובות תהיה לידת וואקום.. אני לוחצת לוחצת והיא לא יוצאת.. מתחילים להתארגן ללידת וואקום ואני כמו איזה מטורפת נותנת לחיצה ארוכה הרופא חותך אותי פעמיים (!!!!) ומוציא ממני את היצור הכי יפה בעולם... מניחים אותה עלי כולה רטובה ואני שומעת אותה בוכה ואני מתחילה לבכות כמו מטורפת בגלל ההקלה מהכאב, ההתרגשות, והתחושה הלא תאומן הזו שיש לי בת.. אחר כך לחצו לי קצת והוציאו לי את השיליה.. היה מדהים, עבר בשלום, הילדה שלי מדהימה, היה שווה כל הסבל, כל הסיוט של החודש התשיעי הכל היה שווה פשוט לא יאומן..
תודה לכן על העזרה, על העידוד אני מאחלת לכולכן לידה קלה, בריאות ואושר!!!!
זהר יניב ואלה