טיפולי ספא בהריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב ,
    אני בשבוע 13 + 3 ימים
    האם מותר לעשות עיסוי הריון?
    האם מותר השימוש במתקני ספא כמו ג'קוזי וסאונה
    האם שהייה במי חמת גדר שהם מיים חמים מותרת ?
    אודה לתשובה משום שאני נוסעת לסופשבוע ומאוד חשוב לי לדעת
    תודה

איטוש
1 תגובות
עמוד 1
  • היי איטוש,
    ראיתי שלא ענו לך, אז אשתדל כמיטב ידיעתי לעזור.
    בשליש הראשון של ההריון, לא מומלץ לעשות כל מיני טיפולים וזה כולל עיסויים וכל מה שציינת בהודעה שלך. ספא שמכבד את עצמו, לא יסכים לעשות לך עיסוי בשליש הראשון.
    החל מהשליש השני:
    אין מניעה לקבל עיסוי, זה צריך להיות כמובן מתאים להריון (מתבצע בשכיבה על הצד).
    ג'קוזי אני חושבת שמותר, אבל לא לשהות בו הרבה זמן. באופן אישי מגעיל אותי להכנס לג'קוזי ציבורי, את אף פעם לא יודעת איזה חגיגת חיידקים יש שם, כלור או לא כלור (וגם כלור לא שיא הבריאות).
    סאונה נראה לי לא רעיון טוב בכלל. הדופק עולה, חם מידי.
    אמבטיות מותר, להקפיד שלא יהיה חם מידי ולא לשהות הרבה זמן.
    אני הייתי דוחה במידת האפשר את הנסיעה לתקופה שבה תוכלי ליהנות יותר מכל הפעילויות. אם לא אפשרי, פשוט תנוחי לך בכיף.
    מקווה שעזרתי מעט, תרגישי טוב ובהצלחה!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה