ילדתי!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לכל הבנות הנפלאות שלום!!!
    בתאריך 31/08/2010 ילדתי את ביתי הבכורה בשעה 8 בבוקר במשקל 2700,בדיוק בשבוע 39.
    הלידה עברה בסדר גמור התינוקת מאוד חמודה ויפיפייה ואני מתאהבת בה כל יום מחדש.
    חמסה חמסה חמסה טפו טפו טפו
22 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל מזל טוב !!!! שתגדל בריאה ותשמח אתכם כל יום מחדש.

לגבי חלב אני בעד להניק כי בני לא עלה טוב במשקל אז התחלתי עם תוספות ולעט לעט החלב נהלם ומאוד רציתי להניק והיה לי המון חלב מהתחלה והיתי צריכה להניק ולהניק וזה מה שגורם לריבוי חלב כל פעם אחרי שאת מניקה תישאבי עד טיפה אחרונה משני צדדים.
    יש לנו כאן מומכית להנקה ESKI על תיותרי קטיוש . בהצלחה ותגדלו אותה בנחת. שוב המון מזל טוב
    Baby, tell me how can I tell you
    That I love you more than life
    Show me how can I show you
    That I'm blinded by your light
    When you touch me I can touch you
    To find out the dream is true
    I love to be loved by you
  • קודם כל מסל טוב!! את יכולה לשאוב וככה לראות כמה היא יונקת ולגבי הקקי יש כאלה שיש להם 8 יציאות ביום ויש כאלה עם יציאה אחת הפיפי הוא הפרמטר הכי טוב כל עוד היא עושה פיפי כמו שצריך הכל בסדר
  • מזל טוב תגדלו אותה בנחת
  • הפיפי בסדר היא דווקא עושה... אם את אומרת לא לדאוג אז לא אדאג.
    מקווה שהכל יהיה בסדר
  • מזל טוב מותק.
    רק אושר ונחת
    בלי רע לא היינו מעריכים את הטוב!
    שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.

• מזל טוב!!
  • ~~מזל טוב~~
  • מזל טוב
  • מזל טוב קולולו בשעה טובה

ניתאי החיים שלי!
  • מזלללללל טובבבבבבבבבבבבב..... המון נחת ואושר!
    [/url
  • מזל טוב!
  • מזל טוב מתוקה, תגדלי אותה בנחת...
    איך קראת לה?...
  • מזל טוב!
    לגבי ההנקה כבר ענו לך
  • דבר ראשון זה שהיא שתתה מטרנה לא מעיד על כלום ,כי בהרבה יותר קל לינוק מבקבוק!!! ובגלל זה כשתינוק אוכל מבקבוק יש תמיד חשש להאכלת יתר ובהנקה זה לא יכול לקרות ,משום שבהנקה יש לתינוק שליטה על הזרימה ולבקבוק ממש לא.
    דבר שני ,בחודש הראשון יש המון קפיצות גדילה ,יהיו לך ימים שהיא לא תרד מהציצי בכלל וככה היא מגבירה את החלב ויהיו ימים שהיא רק תישן ותחרבן
  • מזל טוב תגדלו אותה בנחת והמון סבלנות
  • מזל טוב, תגדלו אותה בנחת! המון בריאות, אושר ושעות שינה
  • מזל טוב

• המון מזל טוב ונחת!!!!!!!!!
  • מזל טוב, אל תוותרי לעצמך עם ההנקה-אני גם בעד להיוועץ עם יועצת הנקה לפני שעוברים לתחליפים, בהצלחה
    איך קוראים לנסיכונת??
  • המון המון מזל-טוב!
    תגדלו אותה בנחת :)

• מזל טוב להולדת הנסיכה הרבה אושר ונחת ממנה
  • קודם כל הרבה מזל טוב, ושתגדלי אותה בנחת,

דבר שני מה פיתאום 6 פעמים קקי ביום, זה בסדר גם פעמיים, אל תילחצי מזה. פיפי צריך שיהיה, אבל קקי - לא צריך להגזים.

אני הנקתי את כל ילדיי עד גיל חצי שנה בערך, אבל את האחרון הנקתי רק חודש כי לא יצא הרבה חלב כי עברתי הקטנת חזה, והוא היה נורא רעב, רק ישב לי על הציצי כל היום וכל הלילה, אז פשוט נתתי סימילאק ואח"כ מטרנה, גיוונתי לו מדי פעם, והילד התחיל לאכול כמו בן אדם, ולא קרה לו כלום, הוא אכל יפה וגדל והתפתח ונהייה ילד מאד מפותח. אז נכון שהכי טוב חלב אם, אבל לא תמיד מתאפשר.
    והאמת שהפעם אני מיד אתן תחליף, כי אני כבר יודעת שלא יצא לי הרבה חלב, וגם יהיה לי יותר נוח, עכשיו עם כל הילדים בבית, אין לי את הלוקסוס הזה לשבת עם הציצי בחוץ כל היום. אתן ישר מטרנה ואגדל את הקטנה לתיפארת, בעזרת השם, אני אמורה ללדת בשבועיים הקרובים.

שיהיה בהצלחה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה