בקיעת שיניים??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות הילדה שלי עם 39 חום פתאום סתם ככה הכל היה בסדר כל היום עד שפתאום שמעתי אותה מוציאה קולות מתוך שינה והרגשתי שהיא ממש קודחת מחום וממש טיפלה נזלת כמובן שישר נתתי אקמול מקלחת פושרת וראיתי שהיא ממש משחקת עם הלשון בתוך הפה והחניכיים ממש אדומות ... והיא בסדר גמור צוחקת עירנית לא נראה שזה משהו רפואי.... איך יודעים אם זה באמת בקיעת שיניים ותוך כמה ימים הן בוקעות??
11 תגובות
עמוד 1
  • לא בטוח שהחום בגלל השיניים, למרות שיש סיכוי. שקד הוציא את כל השיניים שלו עם חום גבוה.
    אלו השיניים הראשונות שלה? אם כן, אולי בכל זאת כדאי לראות רופא, רק כדי להיות רגועה.
    אני לא זוכרת במדויק כמה זמן לוקח לשיניים לבקוע, אני חושבת שזה שונה מילד לילד.
    בכל אופן- אם היא סובלת מכאבים, טיג'ל עושה פלאים. תמרחי על המקום הנפוח.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
    ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אין לה עדיין שיניים ..... נלך לרופא נראה מה יגיד תודה בכל אופן
  • אני שמעתי שחום מעל 39 זה לא חום של שיניים...
    ובכלל הרופאה שלי טוענת שכשיוצא שיניים אין חום

טוהר
  • כל פעם שעידן הוציא שיניים זה היה מלווה בדלקת אוזניים
    אז אני ממליצה לך לקחת אותה לרופא לוודא שאין שום דבר מעבר...
  • איך יודעים? בודקים את הפה. אם הוא חם, החניכיים חמות ונפוחות - סימן שמשהו מתבשל שם.

הקטנה שלי הוציאה שתי שיניים ראשונות בגיל 4 חודשים, הכל יכול להיות.

תרגישו טוב
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • היי מותק!

מאמי יכול להיות שזה לא שיניים ויכול להיות שחו"ח אולי מדובר בדלקת ( כי מדובר בחום גבוה)
    דרך אגב השנה הראשונה בגן היא הכי קשה מבחינת מחלות
    רק כך מתחסנים.
    החלמה מהירה! ותעדכני

גאיה וקורן שלנו

• היי מורני הרופא בדק אותה אין לה כלום ועכשיו פתאום היא התחילה לשלשל
  • שתרגיש טוב! עדיין יש לה חום?
    תתני לה לשתות הרבה , שלא תתייבש.
    הייתי ניגשת גם מחר לרופא , היו לי הרבה מקרים שהגעתי לרופא והוא לא
    ראה כלום ולמחרת שהגעתי שוב הוא ראה דלקת.

• אין לה חום בינתיים מקווה שלא יעלה לה בלילה... אם יהיה לה שוב חום אני אקח אותה שוב לרופא....
  • תאמת שלפי הרפואה של היום שיניים זה לא סיבה לעלייה של חום זה לא תסמין לשיניים.
    לכן........ אם החום ממשיך ביקורת בקופ"ח ואם לא מה טוב משהו ויראלי

• שקד גם היה משלשל בתקופות של שיניים.
    אני יודעת שהרופאים מתעקשים ששיניים וחום לא קשורים אחד לשני, אבל לפי מה שהספקתי להכיר את שקד- אצלו כל (!!!) השיניים היו מלווים בחום ושילשולים.
    תלמדי להכיר ולהבין טוב יותר מה התסמינים של הבת שלך לאחר מס' שיניים שיצאו לה.
    יש ילדים שיש להם נזלת בתקופת השיניים וכו'...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
    ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה