אתן חושבות שיש לי סיבה לדאוג? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בקשר להתנהגות של אור -
    תמיד אמרו לי שאאם מדברים בשתי שפות ליד הילד אז יש עיכוב בדיבור. הוא כבר בן שנתיים ואומר מילים ספורות: הנה, פרפר, אמא, לא רוצה, רוצה את זה, עיגול, ריבוע ומשולש. כמובן שהוא משבש הכל חוץ מהמילה "הנה". לדעתי, הוא היה צריך כבר ממזמן לומר "אבא" ו"סבתא"...
    אבל זה לא ממש מה שהטריד אותי. כששמתי אותו בקייטנה בפעם הראשונה, הוא לא בכה וגם לא היה מוטרד מזה שהלכתי. ככה היה גם בכל שאר הימים (הוא היה שם שבוע וחצי עד שעלה לו החום). הואא גם לא משחק עם ילדים אחרים, אפילו לא מרביץ ולא כלום. ודוקא טוב לו בקיטנה - הוא לא נח שם לרגע.
    הענין הוא שהוא ילד מאוד חכם. הוא יודע ללכת לבד מגן שעשועים אחד לגן אחר, למרות שלא לקחנו אותו הרבה פעמים בדרך הזו. הוא יודע לצייר עיגול ומנסה להכניס שקע של חשמל לתקע (מזל ששמתי מגינים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה