עדכון..שם נוסף וחדש להתחלה חדשה..כנסוווו :) - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז אני שמחה לבשר שבשעה טובה ומוצלחת לנסיך הקטן של הפורום נוסף שם מעתה קרא לו: ניב רפאל!! היום בפתיחת ההיכל בבית כנסת שונה לו השם ,יחד עם בעלי וכמובן הרב זה השם שענת הכי התחברה אליו ואני שמחה שאחרי התייעצויות זה גם השם המתאים והמבורך בע"ה!! ענת ממש שמחה בישרתי לה ממש לפני כמה דקות חשוב מאוד לקרוא לו בשם החדש!! אז אל תשכחו.. שיהיה לכולנו שבוע טוב,שבוע מבורך עם מלאאאאאאאאאאאאא בריאות!! ה' ישמור אותך נסיך של אמא! "נושאת עיניי אליך למרומים..שלח נא ברכתך הו אלוקים.. ברכני ותן לי כוח, לדעת להבליג וגם לסלוח עשה שלעולם לא אפול, לא אמעד ושיותר לא אשאר לבד..."
18 תגובות
עמוד 1
מקסימיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אתם אני אוהבת אותך מאמי שלי כל הכבוד
הלוואי..אמן שנשמע רק בשורות טובות ורופאה שלמה לניב-רפאל - אמן!!!!
בשורה מרגשת!!! שם מצוין
בריאות, בריאות, בריאות לניב רפאל המתוק
אבא שלי באמת רצה להציע את זה הוא כל שבת מברך את ניבוש ומשבת הבאה יברך את ניב רפאל
את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם
חופית כל הכבוד לך!!! תגידי לענת שכולם צריכים לקרוא לו בשתי השמות ואם קשה לה בהתחלה אז שתתחיל לקרוא לו לפחות פעם ביום עד שהיא תתרגל שיהיה לו רפואה שלמה
שם נפלא...אני מתרגשת שהרב נתן לו שם חדש
ישמור עליו ויבריא מהר בעזרת השם ..
איזה שם מדהים ומרגש
נמשיך להתפלל לרפואה שלמה לניב רפאל ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
המון בריאות לניבי!
רפואה שלמה לניב רפאל
כל הכבוד חופית
[/center]
הלוואי וירפא האל את ניב רפאל
רפואה שלמה לניב רפאל!!!!! שם מקסים, הלוואי וזוהי התחלה חדשה עבורו!!!!!!!!!!!
חופיתי, את מקסימה וכל הכבוד לך!!!! ה' יברך אותך!!!!
שרית, יואבי הנסיך ורותם הנסיכה!!! יום נישואין
בנות יקרות לא לי מגיע כל הכבוד.. כל הכבוד לאמא שלו המדהימה הזאת שממשיכה להיות חזקה ואופטימית שה' יברך אותך ענתי יחד עם ניב רפאל!! והיא זאת שמהתחלה רצתה את השם הזה..וברוך השם זה השם שמתאים לו.. אם לא ענת זה לא היה קורה ה' ישמור אותך נסיך של אמא! "נושאת עיניי אליך למרומים..שלח נא ברכתך הו אלוקים.. ברכני ותן לי כוח, לדעת להבליג וגם לסלוח עשה שלעולם לא אפול, לא אמעד ושיותר לא אשאר לבד..."