היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יש לי מתכון לעוגת תפוזים מדהימה וקלה אבל עוד מעט אני ישים
כשיש במקרר יותר מידי תפוחים ואגסים שלא ממש בא להעיף לפח אבל גם לא לאכול - קולפים, חותכים, שמים בסיר עם מים עד כיסוי, מוסיפים מעט קינמון, מעט סוכר חום, מיץ לימון, מבשלים כ20-30 דק'. כשמתקרר שמים את התפוחים ו/או האגסים בצנצנת שופכים נוזלים עד כיסוי ואת הנוזל שנשאר בסיר מחממים ומוסיפים יין אדום. למבוגרים בלבד. טעים טעים. את הפירות אצלנו פשוט אוכלים, זה מתחסל לפני שאני שמה לב....
הלוווווווווווווווווווווווווווווווווווווו מה אין לכם רעיונות למתכונים מתוקים]
]
גביניות מתוקות קופסה של גבינה לבנה 5% או 3% מה שיש בבית. 2-3 כפות סוכר 1 שקית סוכר וניל 1 ביצה 3-2 כפות קמח תופח (אם אין לשים קמח רגיל וחצי שקית אבקת אפיה או קורט סודה לשתיה) לבחוש הכל שלא יהיו גושים , אם יוצא דליל מדי להוסיף קמח.
לחמם מחבת לשים מעט מרגרינה או שמן לטיגון , עם כף לצקת תלוליות על המחבת
לטגן על אש בינונית כדקה שתי מכל צד עד שיזהיב. אפשר לאכול ללא תוספות חם או קר או עם ריבה, שוקולד דבש וכד'