סיפור הלידה שלנו!!! :)) סוף סוף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני לא מאמינה שאני סוף סוף אחרי ואני יושבת כאן כולי מאושרת ומאוהבת בטירוף רושמת שגאווה שהיריון הלא קל הזה מאחורינו ואני מסתקלת עם עין אחת לעריסה של תינוק קטן שלנו ומתוק שכל כך חיכינו לו !!! אני אוהבת אותו כל כך שאין מילים לתאר אני מסתקלת אליו ולא מאמינה שהוא שלי כזה מדההים ויפה כמו מלאך קטן... שאנחנו יצרנו אותו ונהינו משפחה 3 נפשות .
    אני יתחיל : הגענו ב 23 לחודש יום רביעי לבית חולים כמו שהיה מתוכנן לבוקר ב 7 בצום הניתוח היה אמור להיות אחרי הצהריים . היה יום אמוס עם המון ליידות אפילו חדשבו לדחות לנו את הניתוח אך בסוך הביאו עוד צוות מנתח והעבירו אותי למחלקה נתנו חדר אמרו להמתין זה היה החי קשה בעולם ...לשבת ולחכות שיקראו לך לניתוח וכל המחשבות אם זה יקרה היום או בכלל יעבירו את זה. בסוף הגיעה רופא לקחת ולהכין אותי היתי כבר אחרי איזה 3 שקיות של נוזלים כי היתי בצום מהבוקר. כשהוא הגיעה אני התחלתי לרעוד מהתרגשות היתי כל כך חזקה לפני כן עודדתי את אמא ואת בעלי שהיו איתי כל הזמן הזה ועוד ניסיתי להצחיק אבל כשהוא הגיעה תפסתי את הבטן פחדתי פחד מוות היתה לי חרדת נתישה שאיך אני יהיה כשהוא לא יהיה בתוכי איך ישמור אליו כשלא נהיה כל כך קרובים והתחילו דמעות שלא עצרו עד שהזריקו לי איזה חומר שמו אותי על שולחן ניתוחים והכניסו את בעלי המדהים שהיה נירא כמו אחד מהצוות ראיתי רק עיניים מבוהלות שלו ושמחות מצד אחד והכל עבר לי. היה צוות מדהים ויחס פשוט לא מהעולם הזה חייבת לציין . כל כך הרגיעו אותנו דיברו איתי כל הזמן שיטפו מה קורה מה עושים ..הרגשתי לחץ ופתאום אני שמעתי צליל שאני לא ישכח לעולם של הבכי הזה הציפצוף העדין והיפה הזה אני התחלתי לבכות עם בעלי ככה שקשהרימו אותו מעל הסדין להראות לנו אותו אני בקושי ראיתי מרוב הדמעות הוא נולד במשקל 2965 :) אחרי כמה דקות כבר הביאו אותו לבעלי היתי קשורה אז לא יכולתי לגעת בו וללתף אותו ורק נישקתי אותו הוא כזה רך ונעים כזה חם אין דבר בעולם יותר מדהים ממנו אין ולא קיים. בעלי עזב אחרי כמה דקות ונישארתי לבד עם צוות ניסינו להעביר את סוף הניתוח בצחוקים ביקשתי שאישאיבו לי גם כמה סופגניות שאכלתי בחנוכה אך לא מצאו... בסוך העבירו אותי להתעוששות ושם כמו שתמיד לא יכול להיות אצלי הכל חלק . התחיל דימום חזק הלחץ דם קפץ לשמיים הזריקו לי חומר טישטוש שלא יכולתי להניק אחרי זה 4 שעות . במקום שעתיים שם העברתי למחלקה רק אחרי 3 וחצי שעות אבל לחדר התעוששות אפשר היה שיכנס מלווה אחד ויהיה ליידי אז כל פעם אמא שלי בעלי אבא ואחותי היו מתחלפים.. כשהעבירו אותי למחלקה אחרי שעה כבר הביאו לי את הילד היפה שלי המדהים ששמע את הקול שלי פתח את העיניים הענקיות הכחולות שלו ראיתי כמה שהוא דומה לבעלי ורק נישקתי אותו והסנפתי את הריח שלו ללא הפסקה. כל הלילה הוא היה איתי ניסיתי להניק עזרו לי האחיות כי לקום עדיין היה אסור לי .. הוא היה איתי שם כל הזמן כל דקה גם בלילה גם ביום לא היה לי זמן לחשוב על כאבים ועל כלום רק הוא. אני מותשת מכל האורחים ובלילה כשהינו סוף סוף לבד אני הנקתי אותו אתמול כבר שיחררו אותנו צהבת שלו גבולית אז היום עשינו בבדיקת דם מחכה לתוצאות מקווה לא עלה מאתמול. בכיתי ביחד איתו כשעשו לו בדיקת דם . אני נכנתי לשניה רק לעדכן ורשמתי מגילת אסטר :) אני חייבת ללכת להאכיל את הפיצי הקטן שלנו :)
    בנות תודה לכם שוב על כל תמיכה על כל מילה טובה שלכם שחיממה את הלב שהיתם איתי כל הדרך הארוכה והקשה הזאת.
    אני מודה לבעלי על כל היחס ואהבה שנתן לי וסבל אותי עם ההורמונים האלה על התמיכה ואהבה של ההורים שלי !
    אני יכנס בהזדמנות !
    חולה אליכם !!!!! מזל טוב לכל ההיריונות החדשים ולידות !!!

36 תגובות
עמוד 1
  • וואי מזל טובב ענק!!!
    כמה זמן חכתי לשמוע את הסיפור לידה שלך שאת אחרי
    התרגשתי בהודעה שכתבו שילדת איזהכייף להיות אחרי
    ולא לזכור כלום מהכאב החלמה מהירה!!!
    בריאות ואושר והעיקר תהנו מהבונבון הנסיך הקטן

• מזל טוב!
    איזה מרגש כתבת.
    שיהיה לכם המון נחת ואושר.
  • היה כל כך מרגש לקרוא את הסיפור שלך, את פשוט מדהימה.
    שיהיה לך המון המון מזל טוב, תגדלו אותו בהמון נחת.
  • מזל טוב שתראו ממנו רק נחת
    [url=http://imikimi00.com/link/link_through/18MGh-101]
    [/url
  • וואי ממי כמה חיכיתי לשמוע ממך!
    סיפור מרגש עד דמעות !
    []
    ]
  • מזל טוב מאמי, תגדלי את הבון בון בנחת ואושר ב"ה.....
  • מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב, איזה מרגש, ממש התרגשתיייייייי
    שמחה לשמוע שאת סוף סוף אחרי, וכבר אפשר לקרוא לך אמא

• מאמי! מזל טוב, איזה כיף לשמוע שזה מאחורייך ושההריון הלא קל שלך הגיע לקיצו

• תודה נשמות !!! :)

• מזל טוב מותק,
    זה באמת אושר שאין לתאר במילים!

• ממש ילדון מתוק!
    מזל טוב קטיה.
    שתגדלי אותו בנחת.
  • יו מאמי איזה יופי.
    איך אני שמחה בשבילך שאת אחרי.
    מחכה לשם ולתמונות
  • מזל טוב , מאמי !!!!
    איזה מרגש את כותבת !!!
    תגדלו אותו בנחת !
  • בשעה טובההההההההההההההההה
  • מאמיייייייי איזה סיפור לידה מרגש!!! עשיתי לי דמעות בעיניים

• מזל טובבבב
    איזה יופי שאת אחרי
    תקשיבי הוא מעלףףףףף טפו טפו טפו[/url
  • אמאל'ה:)
    המון מזל טוב אושר ובריאות ונחת ואמן אמן תזכי ככה להתרגש ממנו עוד הרבה הרבה...
    אני יושבת פה ודומעת...
    והוא מהמם כלכך....
    (אולי תשמרי לי אותו לחתן?:)

555 שרק יהיה בריא ומאושר ואתם איתו...
  • בס"ד

מזל טוב!!!!
    כל כך חיכיתי להודעה הזאת! אני יודעת שיש סיכוי טוב שלא תקראי כי את בטח ממש עסוקה ועייפה- אבל איזה יופי! נפלא! המון מזל טוב, החלמה מהירה לך ותגדלו אותו בהמון נחת

פיצפיצון יפה שלי...
  • מזל טוב נמשה
    שתיראו ממנו רק אושר ונחת
  • וואווווווווווווווו
    איזה סיפור!

המון המון מזל טוב!

בעלך- מקסים!

והקטנצ'יק מתוק!

אוהבת בשמת
  • זהט מאי זה הגיע את אמא!!!!
    מזל טוב!!!
    תגדלו אותו בנחת ותראו רק אשר ו ממנו!!!! מחכה לעוד תמונות ולשם!
  • וואו', איזה סיפור-לידה,איזה יופי, מזל-טוב,הרבה נחת ואושר...
  • המון מזל טוב!!!
  • מזל טוב!!!!!!
    !!!!

החלמה מהירה
  • מזל טובבבבבבבבבבבבבב

..]

[.]

[.

• מזל טוב!!!
    הוא מתוק אמיתי.
    שתגדלי אותו בנחת
    "כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא..."
  • מזל טוב מתוקה
    איזה סיפור יפה
    והנסיך

[]

[]

• איזה מהמם 555
  • תודה בנות !!! אני מאושרת ושמחה כל כך הוא כזה פיצי כמו בובה קטנה אני לא מפסיקה להסתקל אליו מאוהבת בו משמיים ובחזרה !
  • מתוקה שוב המון מזל טוב!
  • אוי אוי כמה הוא יפה 55555555555
    מזל טוב המון נחת ובריאות
  • מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה מתוקי הוא
  • איזה מאמי קטן מזל טוב הרבה אושר ונחתת
  • מזל טוב הרבה אושר ובריאות תגדלו אותו בנחת
  • מזל טוב, הרבה בריאות ונחת..
    ריגשת אותי מאוד, הזלתי דמעות כשקראתי את סיפור הלידה שלכם.
    שיהיה לכולן לידה קלה, ושנה טובה אמן!

*אור*
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה