בנות שעברו קיסרי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    אני כנראה אעבור ניתוח קיסרי בגלל מצג עכוז.
    אשמח לשמוע:
    1. עשיתן בהרדמה חלקית / מלאה?
    2. תוך כמה זמן מותר לקום אחרי הניתוח? מתי מסירים את הקטטר?
    3. הביאו לכן את התינוק/ת להניק? תוך כמה זמן אחרי הניתוח זה אפשרי?
    4. מתי התחלתן להתאושש, לקום להתקלח וכו'.
    תודה.
10 תגובות
עמוד 1
  • טוב עברתי קיסרי בגלל סיבה אחרת
    1. עשיתן בהרדמה חלקית / מלאה? אני עשיתי חלקית
    2. תוך כמה זמן מותר לקום אחרי הניתוח? מתי מסירים את הקטטר? הניתוח היה בבוקר יום ראשון בסביבות 11 והקימו אותי ביום שני ב8 בבוקר ואת הקטטר הורידו לי מש לפני שבאו להקים אותי
    3. הביאו לכן את התינוק/ת להניק? תוך כמה זמן אחרי הניתוח זה אפשרי? הם לא מביאים לך להניק עד שאת לא מתאוששת והופכת לעצמאית. אלא אם כן יש מישהו מהשמפחה שנמצא לידכן ויכול לקחת ממך את התינוק אחרי הנקה.
    4. מתי התחלתן להתאושש, לקום להתקלח וכו'. אני התחלתי להתאושש מיד אחרי שקמתי. בלי עין הרע היה לי קל ולא היו לי כאבים כי קיבלתי משככים. הכאב היחיד שהיה לי זה של התכווצות הרחם וזה היה ממש מזערי.

• תודה רבה! בעלי יהיה איתי אז הוא יביא לי אותה בע"ה מתי שזה יהיה אפשרי ואנסה להניק, במידה וזה יהיה אפשרי מבחינת הכאבים.
    אשמח לשמוע מעוד בנות...
  • אני הייתי בהרדמה מלאה (אחרי 3זריקות אפידורל ולא עזר)
    רצתי לאיילי כבר אחרי 11 שעות, כולם היו בהלם
    ]
  • 1. עשיתן בהרדמה חלקית / מלאה?מלאה אבל עדיף חלקית כי ככה אין בכלל חווית לידה..

2. תוך כמה זמן מותר לקום אחרי הניתוח? מתי מסירים את הקטטר?אני לא קמתי 24 שעות מהניתוח כי הייתי בחדר חושך עם מגנזיום ואז שהעבירו אותי כבר למחלקת יולדות שזה היה בערב למחרות אז כבר קמתי וזחלתי לאט לאט כמו צב עם יד על הקיר לתינוקייה אפילו בלילה הלכתי אליה כי לא ישנתי בכלל..
    קטטר הורידו לפי ששיחררו אותי מחדר חושך..

3. הביאו לכן את התינוק/ת להניק? תוך כמה זמן אחרי הניתוח זה אפשרי?דיאנה נולדה פגית בשבוע 34 בגלל הרעלת הריון ולא שיחררו אותה מתינוקייה בכלל היא הייתה מחוברת בכול מיני חיבורים שם וטיפולים..אני זחלתי אליה לאט לאט עם דמעות בעיניים מהכאבים.
    .
    4. מתי התחלתן להתאושש, לקום להתקלח וכו'.קמתי כבר מהרגע שהביאו אותי למחקלה..מין הסתם פיפי צריך לעשות?ולהיתקלח יכולתי רק ביום השלישי לניתוח..
    [url=http://imikimi00.com/link/link_through/JHAs-105]
  • גם אני עשיתי בגלל עכוזית
    1. עשיתן בהרדמה חלקית / מלאה? חלקית ונהניתי מכל שלב ושלב של הלידה
    2. תוך כמה זמן מותר לקום אחרי הניתוח? מתי מסירים את הקטטר? כעיקרון תוך 6 שעות. אבל אצלי זה יצא בלילה אז חיכו קצת וב5 לפנות בוקר (שזה למעשה 11 שעות אחרי הניתוח) כבר עיצבנתי את האחות כי נורא רציתי את להב וגם כי יש לי קוצים בתחת וקשה לי לשכב יותר מדי זמן חצי שעה אחרי שקמתי מהמיטה כבר התרוצצתי להם במסדרונות
    3. הביאו לכן את התינוק/ת להניק? תוך כמה זמן אחרי הניתוח זה אפשרי? הביאו לי אותה ברגע שקמתי מהמיטה. אבל אי אפשר עדיין להניק בגלל כל חומרי ההרדמה. התחלתי לנסות להניק באותו יום בצהריים, אבל לא הלך
    4. מתי התחלתן להתאושש, לקום להתקלח וכו' - מבחינתי שעה אחרי הניתוח , אבל כעיקרון כמו שאמרתי חצי שעה אחרי שהאחות הרימה אותי מהמיטה כבר השתוללתי להן עם להב והעריסה היא אמרה לי לקרוא לה כשאני רוצה להתקלח וכשהיא באה לראות שהכל בסדר היא כבר ראתה אותי מקולחת נקייה ומסודר מיותר להגיד כמה היא כעסה עלי

בקיצור רק רציתי להוסיף שהכל הכל הכל הכל בראש - זה שטויות, זה ניתוח פשוט, ואם בראש שלך תגידי שקטן עליך ולא כואב, ושיש לך בייבי קטן שמחכה לך שתבואי לחבק אותו, גם תוך 10 דקות את תוכלי לקום להתרוצץ.
    באהבה, סיון

הפייסבוק שלי: sivan werner
    המייל שלי: [email protected]
    המסנג'ר שלי: [email protected]
    הטלפון שלי: (%@@)**^(# - נו באמת חשבתן
  • תודה רבה בנות!
    סיון, אקח את המשפט האחרון שכתבת איתי, מקווה שבאמת אצליח להתאושש מהר.

• טוב כנראה שאני שוברת שיאים של כולן כאן http://www.tickerclub.com/cache/5581b77dd9.png
  • אני עשיתי קיסרי כי לא היתה לי מספיק פתיחה
  • תודה רבה בנות!
    אני מבינה שהכל תלוי במידת ההתאוששות שלי, חשבתי שמכריחים להשאר במיטה 12 שעות אחרי הניתוח, בלי לקום.
    הבעל יכול להגיע למחרת בבוקר יותר מוקדם משעות הביקור, כדי לעזור לי?

• היי,
    אני התאוששתי גם צ'יק צ'אק והורידו לי מהר את הקטטר וכאלה,

יש קצת קושי לעשות פיפי ויציאות בגלל התפרים,
    ההתאוששות היתה מהירה והתחלתי לשאוב חלב נראה לי יום אחרי הניתוח למשך חמישה חודשים.

בעלי היה איתי לאורך כל הדרך כולל 4 ימי אישפוז (ישן על מזרון ברצפה),

פריביליגיה של ילד ראשון..

אח"כ גם עברנו למלונית בתל השומר (מומלץ בחום)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה