צריכה עצה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בננות שבת שלום לכולם אז ככה אני בהריון שוב הריון שני יהל בן חצי שנה כבר וזה ניראה לי כאילו רק אתמול הייתה הלידה והכאבים עדיין בראש אני פוחדת נורא מלידה שוב אחרי מה שעברתי לא מאחלת לאף אחד לידה כמו שהייתה לי האם אפשר לקבוע קיסרי ככה סתם כי אני רוצה ?
    או אולי אתם מכירים מיילדות מאזור באר שבע שתהיה צמודה אליי במהלך הלידה ועם אתם יודעות כמה זה זה עולה אני לא כול כך מתמצאת בדברים האלה אני ממש לא רוצה לעבור מה שעברתי בסורוקה הרגשתי כאילו אני יולדת לבד בבית אף מיילדת לא הייתה איתי היינו לבד אני ובעלי מרוב מה שהולך שם בית חרושת לילדים מפוץץ היה
4 תגובות
עמוד 1
  • הי,
    לא נראה לי שניתן סתם כך לקבוע קיסרי ללא סיבה רפואית מוצדקת(אבל אני לא בטוחה). לא חושבת שכדאי לך להיכנס לחדר ניתוח ללא צורך ממשי. אם היו לך כאבים בלידה רגילה, תחשבי איזה כאבים יש אחרי ניתוח שפותחים לך את הבטן, התפרים, הצלקת שנשארת לתמיד, לעיתים חוסר יכולת לנוע או להיניק.....
    אם אין ברירה, אז מתמודדים,אבל ככה סתם - לא היתי ממליצה לך.
    את יכולה אולי לברר דרך הבי"ח אם אפשר לשכור את שירותיה של אחות מיילדת שתלווה אותך לאורך כל הלידה ויש דבר כזה!!!! אז תעשו היכרות לפני הלידה והיא תעזור ותעודד אותך.
    אולי דרך דיאדה (טם יש סניף בבאר שבע) תוכלי לברר על מיילדת.
    לי יש חברה שעשתה לידה פרטית עם רופא צמוד ואחות צמודה והיתה סופר מרוצה.
    והכי חשוב! זה שהיתה לך חוויה לא ממש נעימה מהלידה הקודמת,לא אומר שגם הפעם יהיה כך, תתעודדי

• אני מבאר שבע ותאמת את ליאור שלי ילדתי בצפת אמ... ותנסיך שלי אני בע"ה ילד בסרוקה יאוו ולא ידעתי שזה ככה בסרוקה אמא'לה אמן תיהיה לי מיילדת כמו בצפת מה את כדאי כך גרוע בסרוקה
    ליאורי אמא אוהבת אותך ובע"ה יעניק לך אח [URL=http://www.israup.net]
  • לא יודעת לענות לך על השאלה.
    מזל טוב! הריון קל ותקין.

• סורוקה זה חרא של מקום ללדת אני \ילדתי שם לידה ראשונה בחיי הייתה סיוט הם אומרים שלידה ראשונה מקבלים יחס וכו.. כי זה פעם ראשונה בוללשיטו הם התנהגו אליי כאילו אני אחת מהבדוואיות שם שכול שנה בא ללדת כאילו אני בכר מתמצאת בנות אני הייתי בחדר לידה 21 שעות 20 שעות אני ובעלי לבד לוחצים אנחנו צועקים שיבואו לעזור לי וכלום בשעה האחרונה שבעלי ראה שהראש עומד לצאת אז הוא משך אחת עד אליי בואי תיילדי אותה ועכשיו אתם ללא מבינות הינו במצב של חרי אונים לא ידענו מה לעשות מתי ללחוץ איך שהיא באה היא חתכה אותי והוציאה את התינוק כי הוא היה תקוע כמה שעות ברחם והם לא ידעו תאמינו לי הילד שלי יצא אחרי לידה קשה נורא וללא דוק ונשימה בגלל ההזנחה שלהם באו מייד מלא רופאים עאשו הנשמה והיה בלאגן בעלי התמוטט איתי כי חשב שהילד מת חס וחליליה ישר העלו אותו לטיפול נימרץ שבוע הוא שחב שם ביגלל לידה קשה נורא שהיתה לי כמה צעקתי שמישהו יבוא לעזור וכלום אף אחת לא באה ההריון שלי היה תקיון בשלמותו רק בגלל הרשלנות שלהם שאף אחד לא היה לצידי ברגעיםש אנחנו לא ידענו מה לעשות הילד שלי כמעט הלך עכשיו אנחננו הכי מאושרים עם האוצר שלנו ולא רוצים לחזור על הטעות שהם עשו לנו ביגלל זה אני רוצה מיילדת צמודה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה