היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כתבתי פה לפני כמה שבועות. זה כבר חודש שני שאני ובעלי מנסים להיכנס להיריון. חודש ראשון לא הצליח. המחזור שלי סדיר מאוד מגיע כל 31 בול. הייתי צריכה לקבל היום ולא קיבלתי. עשיתי בדיקת הריון ביתית היום ויצא לי שני קווים חזקים. הוספתי גם תמונה. זה אומר שיש הריון? למרות החוזק של הפסים יכול להיות שהיה פקשוש בערכה? אני מאוד לחוצהה. איך מעלים פה תמונה?
2 תגובות
עמוד 1
לא הצלחתי להעלות תמונה.
אין צורך להעלות תמונה... 2 קווים משמע - - - את בהריון - ולא משנה מה חוזק הקווים מזל טוב מתוקה,ממליצה לך ללכת לעשות בדיקת דם כי זה הכי בטוח ללא שום ספק!!!
מאחלת לך הריון קל וכיפי!!!!!!!!!! ובעזרת השם אוצר קטן ובריא