הריון

פורום הריון ולידה

חיפוש באתר:

פורום

הריון ולידה
דף הבית | פרופיל | הרשם | נושאים פעילים
משתמשים | חפש | שאלות נפוצות
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה
שכחת את הסיסמה?
>> רישום לאתר

חייבת לקטר קצת

כל הפורומים
 הריון ולידה
 תמיכה הדדית ונושאים כלליים
 חייבת לקטר קצת
 הודעה חדשה  תגובה לנושא
 הכן להדפסה
אל הדף הבא
כותב הנושא הבא הנושא הנושא הקודם
עמוד: מתוך 2

אילה.א
משתמש/ת בכיר/ה

557 הודעות

הודעות - 08/02/2010 :  20:52:14  הצג פרופיל משתמש  שלח דואר אלקטרוני  תגובה עם ציטוט
שלום יקרות,

אלמעשה אין להודעה הזו שום תכלית.. אני פשוט חייבת קצת לפרוק..
אני בשבוע 33+3 (תאומים) וכבר רוצה ללדת......!!
זה פשוט מדהים כמה שההריון הזה שונה.. לפעמים אני חושבת מה היה אם זה היה ההריון הראשון..
לא רוצה להתלונן יותר מידי, כי באמת ההריון הזה מבורך, כמו קודמו, ההתחלה היתה מעולה וגם ההמשך, למעט צרבות מטורפות - אבל מסתדרים עם זה..
פשוט עכשיו זה שבועיים קצת שוברים.. כבד לי בטרוף, שום תנוחה לא נוחה, לישון יותר מחצי שעה רצוף זה נס.. אני קמה עם כאבי גב מטורפים.. בקיצור, מחכה ללידה בקוצר רוח..
זהו, סתם רציתי לשפוך..

אירית

shani_ben
משתמש/ת בכיר/ה

1662 הודעות

פורסם - 08/02/2010 :  21:02:58  הצג פרופיל  כתוב דואר אלקטרוני  Reply with Quote
אבל איזה כייף יהיה לך אחר כך!!!!!!!!!!!!!!
תחשבי על זה והזמן יעבור יותר בקלות.
אוטוטו זה מאחורייך ויהיו לך בידיים ב"ה שני קטנטנים מתוקים ואהובים.
תהיי חזקה ותנסי לנוח כמה שיותר

"כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא..."

אל ראש הדף
sigalit37
משתמש/ת בכיר/ה

19733 הודעות

פורסם - 08/02/2010 :  21:41:40  הצג פרופיל  כתוב דואר אלקטרוני  Reply with Quote

[]

אל ראש הדף
סאנשיין
משתמש/ת בכיר/ה

2941 הודעות

פורסם - 08/02/2010 :  21:53:01  הצג פרופיל  כתוב דואר אלקטרוני  Reply with Quote

]

אל ראש הדף
מרווה
משתמש/ת בכיר/ה

1468 הודעות

פורסם - 08/02/2010 :  22:27:57  הצג פרופיל  כתוב דואר אלקטרוני  Reply with Quote
אילה מותק,
אני ממש מבינה אותך..את הקושי של הסוף..
כרמיתי התקשרה אליי ביום ו' לבשר לי שילדה (ואנחנו אותו יום בהיריון בדיוק), ואני ממש כבר מרגישה שגם אני בקרוב, בעיקבות הטלפון ממנה..התרגשתי כל-כך בשבילה והתחלתי לסדר תיק..כי הבנתי שזה מתקרב בע"ה..ואני ממש מתרגשת..למרות שלי יש נסיכה וזה שונה מתאומים..שהלידות יותר מוקדמות..
יש לי התקשויות,התכווצויות, צירים, צירונים, היה לי כעת אחד שהפיל אותי עם דמעות וכאבי-גב תחתון ממש כואבים כמעט כל-הזמן.....
אבל אני זוכרת את מה שונומאוס-המקסימה כתבה כאן, שאילו הם בגדר "פעילות-רחמית" שמכינה את הגוף..אז זה מרגיע אותי לא ללכת למוקד..
אחותי היום אמרה לי שאשה יודעת מתי מתאים לה ללדת..והיא ממש רצתה ללדת את בכורה,אז היא ילדה אותו בשבוע 38..אני ממש מכוונת ל-40, הלוואי, אבל יהיה מה שיהיה,הכל משמיים..
בכל-אופן,הלוואי ותצליחי לסחוב עוד..הנסיכונים ייבשרו לך מתי הם ירצו לצאת..

אל ראש הדף
אילה.א
משתמש/ת בכיר/ה

557 הודעות

פורסם - 08/02/2010 :  22:56:56  הצג פרופיל  כתוב דואר אלקטרוני  Reply with Quote
אם כך אז אני מכוונת לשבוע הבא
אגב, גם אני מאז השיחה עם כרמית סדרתי תיק...
אני מתה להציק לה כל רגע עם שאלות.. אני כל כך שמחה בשבילה וכל כך רוצה להגיע לרגע..

אירית

אל ראש הדף
shenhav54
משתמש/ת בכיר/ה

1624 הודעות

פורסם - 08/02/2010 :  23:45:32  הצג פרופיל  כתוב דואר אלקטרוני  Reply with Quote
אוי כמה שהכאבי גב מוכרים לי!
אבלאל דאגה, שמחתך היא כפולה ביום הלידה!

אל ראש הדף
גוזל
משתמש/ת מתקדם/ת

364 הודעות

פורסם - 09/02/2010 :  00:15:02  הצג פרופיל  כתוב דואר אלקטרוני  Reply with Quote
היי בנות,

אני רק יכולה לשלוח לכן המון !!!

תחזיק מעמד כמה שאפשר, כמה שהגוף יתן לכן

וכמובן שיהיה בהצלחה, והלוואי שתהיה לידה קלה...

גוזל

אל ראש הדף
פיצפוץ
משתמש/ת בכיר/ה

586 הודעות

פורסם - 09/02/2010 :  01:40:11  הצג פרופיל  Reply with Quote
בס"ד
תפרקי מותק... זה בריא ומובן!
האמת?! אני גם הייתי רוצה להגיע כבר לשבוע שזה הגיוני ללדת בו (לדוגמא 36 במקרה שלי כי זה עובר אחד)- במקרה שלך- הכי טוב יהיה גם משבוע 36 אבל זה תאומים אז אי אפשר לדעת... את יולדת לידה רגילה?(כלומר את לא מתכננת קיסרי?)....
בהצלחה ותסחבי עוד קצת...
זה כבר ממש הסוף!

פיצפיצון יפה שלי...

אל ראש הדף
אילה.א
משתמש/ת בכיר/ה

557 הודעות

פורסם - 09/02/2010 :  07:05:31  הצג פרופיל  כתוב דואר אלקטרוני  Reply with Quote
תודה רבה

לא, אני עתידה ללדת קיסרי כי הראשונה שלי היתה קיסרי. אם זה היה עובר אחד אז היו מאפשרים לי לנסות לידה רגילה, אבל מאחר מדובר בתאומים, שום רופא לא מוכן לשמוע אפילו על לידה רגילה - זה מובן מאליו שזה קיסרי כי לידת תאומים מאוד מאמצת את הרחם ועלולה לגרום לקריעתו. אני כמובן שומעת בעצתם.. (כאלו משהו שם עלי..). חבל כי הפעם שניהם ראש..

אירית

אל ראש הדף
המפונקת
משתמש/ת בכיר/ה

7858 הודעות

פורסם - 09/02/2010 :  07:40:32  הצג פרופיל  כתוב דואר אלקטרוני  Reply with Quote
קבלי חיבוקים.

הזמן טס- אל תדאגי יקירתי.

אוהבת בשמת

אל ראש הדף
קטיושקה
משתמש/ת פעיל/ה

96 הודעות

פורסם - 09/02/2010 :  08:28:36  הצג פרופיל  כתוב דואר אלקטרוני  Reply with Quote
קבלי

אל ראש הדף
מורן 1
משתמש/ת בכיר/ה

1783 הודעות

פורסם - 09/02/2010 :  09:31:35  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של מורן 1  Reply with Quote
בתור אמא לתאומים,אולי את תתבאסי מהתשובה אבל מאחלת לך למשוך כמה שיותר,כל יום בבטן כאילו הרווחת בלוטו!
תאמיני לי את יותר מרוצה להשתחרר עם שניהם הביתה ולא לבלות בפגייה!

זה הריון קשה מאוד אבל התוצאה בסוף שווה הרבה יותר מהקושי!!

שיהיה המשך קללל תנוחי ותשתי המוןןןן !

אל ראש הדף
נטלי סויסה N S
משתמש/ת בכיר/ה

9555 הודעות

פורסם - 09/02/2010 :  09:47:31  הצג פרופיל  כתוב דואר אלקטרוני  בקר בדף הבית של נטלי סויסה N S  Reply with Quote
מורן את צודקת מאמי, זה ברור שכמה שיותר לסחוב זה יותר טוב להתפתחות של התינוקות!!!

אירית מאמי קבלי הרבה חיבוקים אאין לך עוד הרבה את כבר בשמיני
והזמן טטטטטס...
איך ההרגשה בבטן שיש 2 תינוקות? ווואי זה כ"כ מרגש....

אל ראש הדף
אביביתוש
משתמש/ת בכיר/ה

2131 הודעות

פורסם - 09/02/2010 :  11:34:14  הצג פרופיל  כתוב דואר אלקטרוני  Reply with Quote
אירית אל תדאגי הזמן יחעבור מהא

[url=http://imikimi00.com/link/link_through/18MGh-101]
[/url

אל ראש הדף
אילה.א
משתמש/ת בכיר/ה

557 הודעות

פורסם - 09/02/2010 :  11:50:02  הצג פרופיל  כתוב דואר אלקטרוני  Reply with Quote
צודקות כולכן, הזמן יעבור ובאמת עדיף כמה שיותר זמן..

נטלי - ההרגשה מדהימה, יחד עם כל הקושי.. אבל באמת שאין רגע דל בבטן...
בעיטות כל הזמן, כל כך צפוף להם שאני מרגישה כל תזוזה קטנה.
אני חושבת שיהיה לי כל כך מוזר בהריון הבא (אם יהיה אחד כמובן..)
זו באמת חוויה מיוחדת..

מורן - מתי שלך נולדו?
ואיך זה..??... את עדיין איתם בבית?
אני כל כך סקרנית כבר..

אירית

אל ראש הדף
עמוד: מתוך 2 הנושא הבא הנושא הנושא הקודם  
דף הבא
 הודעה חדשה  תגובה לנושא
 הכן להדפסה
עבור אל:

המידע המופיע בדף זה הוא כללי בלבד, ואין בו בכדי להוות חוות דעת מוסמכת, או ייעוץ מוסמך. על הקורא לפנות לקבלת חוות דעת או ייעוץ מקצועיים לפני כל שימוש במידע המופיע באתר זה. אין המידע מהווה תחליף לייעוץ מקצועי של הרופא המטפל. אין בעלי האתר והמחברים נושאים בכל אחריות מסוג כלשהו לכל נזק שנגרם בעקבות שימוש במידע המופיע באתר.

הריון ולידה © אורן שץ 2004-2008 אל ראש הדף
Snitz Forums 2000

כללי

פורום

לפני הריון

הריון

לידה

אחרי הלידה

כללי

• צרו איתנו קשר
  • אודות האתר

המידע המופיע בדף זה הוא כללי בלבד, ואין בו בכדי להוות חוות דעת מוסמכת, או ייעוץ מוסמך. על הקורא לפנות לקבלת חוות דעת או ייעוץ מקצועיים לפני כל שימוש במידע המופיע באתר זה. אין המידע מהווה תחליף לייעוץ מקצועי של הרופא המטפל. אין בעלי האתר והמחברים נושאים בכל אחריות מסוג כלשהו לכל נזק שנגרם בעקבות שימוש במידע המופיע באתר.