ביישוב מבוא חורון יש קבוצה של בחורים עם קשיים רגשיים, נפשיים או פיזיים שעוסקים ביצירת עגלות ומיטות מעץ לבובות. לנו יש עגלה שקיבלנו מתנה מבן דוד של בשן שנמצא שם...
העיצובים פשוטים מאד, אבל המטרה מקודשת.
חוץ מזה בחולון יש חנות צעצועים "קליבר" שיש שם עגלות מהממות מעץ
פורסם - 09/02/2010 : 09:34:02
אני חושבת שעגלה מעץ, ככל שתהיה יותר פשוטה, ככה תהיה יותר יפה. העץ גם ככה עושה אותה עגלה מיוחדת!
linbar
משתמש/ת בכיר/ה
16557 הודעות
פורסם - 09/02/2010 : 10:01:57
וואו נטלי, יעל ואדווה המון המון המון המון המון תודה אני מחפשת מיטה במחיר סביר... וכיפית... ליתר דיוק אני מחפשת מיטה כמו שאבא שלי בנה לי ליום הולדת שלוש שלי כזו כניראה לא ממש אמצא אבל אולי אבקש ממנו שיבנה לנו - ביקשתי... אין לו שום אפשרות לבנות. חבל... לא אכפת לי גם לקשט לבד.. ושוב - אלפי תודות. טלטול - אני מיד בודקת את אנשי מבוא חורון - תודה
טלטול
משתמש/ת בכיר/ה
14208 הודעות
פורסם - 09/02/2010 : 10:06:53
אם תרצי, אני יכולה לנסות לברר לך טלפון שלהם (אם נצליח לתפוס אותו)...
פורסם - 09/02/2010 : 10:14:07
אשמח. תודה
איפי
משתמש/ת בכיר/ה
20319 הודעות
פורסם - 09/02/2010 : 10:25:38
יש חנות שנראת תיבת נוח בראשון יש להםשם רק דברים מעץ ודברים מדהימים אני חושבת שיש להם גם סניפים נוספים תבררי
--------------------------- שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
advushb
משתמש/ת בכיר/ה
16706 הודעות
פורסם - 09/02/2010 : 13:50:36
גיסי נגר מאמי. אני אוכל לשאול אותו עבורך. אבל תהיה בעיית שינוע אז אני לא יודעת עד כמה רלוונטי זה יהיה.
july5
משתמש/ת בכיר/ה
8785 הודעות
פורסם - 09/02/2010 : 18:40:26
אתיכולה לבדוק בחנויות שמספקות ציוד לגנים בראשון יש את "דניאלי"...
החיים זה לא לברוח כשיש סערה...אלא לדעת איך לרקוד בגשם..
קפצתי אתמול לסבתא שלי וסיפרתי לה שאנחנו הולכות לחפש מיטות לבובה. היא מיד הודיעה שהיא לוקחת את זה על עצמה. היא תזמין מנגר מיטה תקשט אותה ותכין לה מזרון, כרית ושמיכה (כמו שהיא עשתה לכל הנינים שלה לפני כמה שנים, אז מעין עוד לא היתה...) המון תודה לכולכן
המידע המופיע בדף זה הוא כללי בלבד, ואין בו בכדי להוות חוות דעת מוסמכת, או ייעוץ מוסמך.
על הקורא לפנות לקבלת חוות דעת או ייעוץ מקצועיים לפני כל שימוש במידע המופיע באתר זה. אין המידע מהווה תחליף
לייעוץ מקצועי של הרופא המטפל. אין בעלי האתר והמחברים נושאים בכל אחריות מסוג כלשהו לכל נזק שנגרם בעקבות שימוש
במידע המופיע באתר.
המידע המופיע בדף זה הוא כללי בלבד, ואין בו בכדי להוות חוות דעת מוסמכת, או ייעוץ מוסמך.
על הקורא לפנות לקבלת חוות דעת או ייעוץ מקצועיים לפני כל שימוש במידע המופיע באתר זה. אין המידע מהווה תחליף
לייעוץ מקצועי של הרופא המטפל. אין בעלי האתר והמחברים נושאים בכל אחריות מסוג כלשהו לכל נזק שנגרם בעקבות שימוש
במידע המופיע באתר.