-
אני משתמשת לבן שלי בסימילאק ואין שאירות
..]
[.]
[.
-
גם לי אין בעיה של שאריות בסימילאק.
לגבי הקצף את צודקת....
"כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא..."
-
קודם מים ואז סימילאק הנה אני יפרט בדיוק איך אני מכינה : לוכחת בקבוק שמה 140 מים קרים (שהורטחו בסיר)ואז שמה 40 סיסי מים מהקומקום רוטחים ואז 3 כפיות סימילאק ומערבבת ותמיד יש שאריות..איך אתן מערבבות?בסיבובים או ממש מנערות את הבקבוק?אני מערבבת בסיבובים כי עם אני ינער יהיה יותר קצף מהאוכל עצמו..
-
עדן תנסי לעשות 120 מורתח ו60 חם
כי הכמויות שאת עושה יוצרים מים קרים וזה לא נמס טוב וגם לא טעים לילדה
בהצלחה
[url=http://imikimi00.com/link/link_through/18MGh-101]
[/url
-
אני ממש מנערת,
אבל כשהיא הייתה יותר קטנה והיה חשוב לי שלא יהיה קצף כדי שאני אוכל לראות בדיוק כמה היא אכלה וכמה נשאר הייתי מערבבת במעגלים כמו שאת עושה. גם אז לא היו לי שאריות.
אולי בגלל שזה ללא לקטוז זה מתערבב אחרת....
תנסי ממש לנער, מה אכפת לך שיהיה קצף? במילא הוא יורד עד שהם מסיימים לאכול ונשאר רק טיפה.
"כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא..."
-
אביביתוש עם אני יעשה כמו שכתבת זה יהיה רוטח לה ואז אני יצתרך לחכות עוד חצי שעה עד שיתקרר ואז זה בטח כבר יתקלקל האוכל..
-
אני מנערת
מאמי לא קשור לטמפרטורה של המים אני בקיץ הייתי נותנת לבן שלי במים בטפרטורה של החדר
והיה נמס מיד
אם את לא רוצה לנער
תנסי לערבב בכפית
.]
..]
[.]
[.
-
גם אני משתמשת בסימלאק ואין לי בעיה
אני מערבבת עם כפית כדי שלא יהיה קצף
אבל בגין שכבר אין גזים פשוט לשים את המכסה של הבקבוק ולנער חזק
אין מצב שאחרי ניעור כזה יהיו לך גושים
-
עדן, יש לי את אותה הבעיה!
מטרנה נמסה ממש טוב, גם במים קרים וסימילאק ממש לא! אני מחממת את המים, שמה את האבק ומערבת ממש מלא זמן עד שהכל נמס!!! א"כ עוד שמה בקערה עם מים קרים כדי לקרר. גם נוצר מלא קצב, שאין במטרנה. זה ממש מעצבן!
-
תערבבי עם כפית כדי שלא יהיה קצף
-
אני גם משתמשת בסימילאק והיא נמסה בערבוב אחד!
שיהיה לכולנו יום נפלא!!!
ליאורה