היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הרגע הגענו הביתה ,אני וירין , ופתאום צלצלה אישה בדלת , ממוצא רוסי , מדברת ככה ככה , סיפרה שיש לה ילדה בת 10 ושהעיפו אותם מהדירה , ואם יש לי כמה שקלים לעזור לה. נתתי 50 שח שהיה לי והיא הודתה לי מלא , וסיפרה שהפסיקו לה את קצבת האבטלה והיו חובות ובעל הדירה העיף אותם כי לא היה לה לשלם .... סגרתי את הדלת והרגשתי שעזרתי במשהו , מצד שני אם אני יספר לבעלי הוא יגיד לי - מה את נורמלית? עבדו עליך ונתת 50 שח??
אז מה דעתכן? הייתי נאיבית או שבאמת עשיתי טוב?
17 תגובות
עמוד 1
גם אם הסיפור שלה לא נכון, אם היא הגיעה למצב כזה שהיא דופקת לאנשים על הדלת כדי לבקש כסף, אז סימן שיש לה המון בעיות בחיים ומן הסתם כסף זה אחת מהן.
סבתא שלי תמיד אומרת "אם משהו מושיט יד לכסף סימן שהוא באמת זקוק לו" גם אם עבדו עלייך את מלמעלה עשית את שלך
זה ממלא כבר לא משנה... תמיד כשנותנים למבקשי הצדקה עדיף להאמין שעשינו מצווה
נתת כבר....תבורכי ואל תספרי על זה
סבבה , נתתי בלב שלם אבל כשנזכרתי בבעלי שלא היה מאמין לה.. נכנסו הספקות ...
אני אגיד לך מה אני חושבת שנושאים כאלה: אני מעדיפה לצאת פריירית, אבל לא לסרב לבן אדם שאולי באמת נמצא במצוקה [url=http://www.mamaibebe.com]
[[[
סבתא שלי תמיד היתה אומרת: "נתת - כל הכבוד! ושתמיד תהיי בצד הנותן ולא המבקש"
אם מרגיש לך שעשית מצווה - למה להרוס לעצמך????
אני שמחה
מה שהרגשת באותם רגעים זו ההרגשה הנכונה...וזה שעשית מצווה.
מאמי, כל הכבוד לך!!! כל עוד היא לא נראית נרקומנית (ולא קשה לזהות רוב הזמן...
הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
גם אלי בא אחד כזה בחניה של הסופר והתחיל לספר לי את סיפור החיים שלו..... ובאמת, אם בן אדם מגיע למצב כזה של לגשת לאנשים ולבקש נדבה - להוריד מהכבוד שלו (לא יכול להיות שיש מישהו שעושה את זה בלי לחוש בושה כלשהי) כנראה שיש משהו בדבריו.......... לדעתי - עשית מצווה! http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related