עברנו סופית ל.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • pampers primium care האריזה הלבנה...נכון שהם יקרים יותר מהאגיס אבל רק הם באמת משאירים לי את הילדה יבשה גם אחרי לילה שלם וגם רק הם ניסגרים על הקטנה בול בלי לעשות לה סימנים אדומים..כול השאר היו לוחצים לה וניסגרים ממש ממש על הקצה כי היא דובונת אצלי ואלה ממש טובים ונימתחים ממש טוב..חח אני נישמעת כמו פירסומת אבל באמת זה הטיטול הכי נורמלי שראיתי עד עכשו אתמול הלכתי החלפתי 2 אריזות האגיס בהם כמובן הוספתי כסף..אגב אתמול גם היינו במיון ילדים כי לילדה כול יום עולה החום הכי גבוה היה לה שלשום 39,5 מיסכנה לכחו לה דם מהיד מהאגרוף איך היא צרחה מיסכנה שלי ועוד עשו לה לכיחת שתן בקטטר היא התחילה ליבעוט ברופא עשתה פיפי על היד שלה ומה לא..בסוף התברר שזה רק וירוס אצלה ופשוט שיש חום להמשיך להוריד אותו עם נובימול מה שאני עשיתי עד עכשו..
    [url=http://imikimi00.com/link/link_through/JHAs-10c]

6 תגובות
עמוד 1
  • בוקר טוב

..]

[.]

[.

• לדעתי? זה בדיוק כמו הפמפרס הרגיל!
    אני לא אהבתי אותו, עידני קם לי רטוב איתו, וגם הקקי כמה פעמים ברח לנו.
    אז נשארים עם הרגילים שלדעתי אותו דבר אפילו טוב יותר

"רבים מהכישלונות בחיים
    היו לאנשים שלא הבינו
    כמה קרובים היו להצלחה כאשר ויתרו"
    [/url
  • עולים 65 בערך וזה בדיוק כמו אלו שהיו באריזה הסגולה.
    כולה החליפו צבע לאריזה..זה הכל.
    מכירה את החיתולים כבר 7 שנים והם מעולים.
    תהנו החלטה נכונה לדעתי
  • החלמה מהירה לדיאנה

• אני לא ניסיתי את הפאמפרס הרגיל פשוט הייתי בסופר פארם וראיתי את הפאמפרס באריזה הלבנה והיה גם מבצע עליו מקבלים דיסק של שלמה ארצי לפעוטות אז קניתי לנסות ואני מרוצה עד הגג עד כדי כך שלכחתי את החבילות שהיו בבית של האגיס ורצתי להחליף לפאמפרס..אמממ..מה שכן אין לי מה לעשות עם כול הדיסקים שקיבלתי של שלמה ארצי נעימות לפעוטות מישהי רוצה אולי?
    [url=http://imikimi00.com/link/link_through/JHAs-10c]

• ניסיתי.. לקחתי את 3 .. עדיין גדול לנו:(
    אבל נזל או בגלל הגודל או בגלל אי התאמה...
    הם יותר עדינים מפמפרס רגיל..

בינתיים אנחנו עם האגיס רגיל ולא נוזזל...
    מרין:)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה