מה הייתם עושות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפני שנתיים נתנו לבת דודה שלי בהלוואה 2 משחקים לתינוק ומובייל, אח"כ שמעתי מדודה שלי שהמובייל שהיה להם נשבר (היא לא ידעה שהוא שלי) ושהיא קנתה להם חדש.
    עכשיו אני אמורה ללדת ושלחתי לה הודעה שאשמח לקבל את הדברים בחזרה- זה דברים שמתאימים לחודשים הראשונים. ו... אין תגובה, לא ענתה כלום.
    עכשיו שלחתי לה סתם הודעה- "מה קורה" (לבדוק אם במקרה הפלאפון שלה לא מקבל הודעות) לזה היא ענתה אחרי דקה...
    בעלי אומר לי לשכוח מהדברים אבל ממש לא בא לי- את 2 המשחקים קנו לי ואין לי מושג כמה עלו אבל המובייל עלה 90 ש"ח וזה ממש מעצבן!

]
5 תגובות
עמוד 1
  • אם היא ענתה לך להודעה עכשיו אז תשלחי לה בחזרה את ההודעה הקודמת ששלחת לה.!
    תאכלס זה בשביל העיקרון אבל....
    עברו כבר שנתיים בטח המשחקים האלה כבר הרוסים, אני הייתי מדפדפת הלאה...
    וקונה חדש כבר...

• זה היה לפני שנתיים... אני הייתי מעבירה וזהו..
    קני חדש או ביד2 וסגרי עיניין...לא שווה לריב בגלל 90 שקל
  • אני עם הבנות
    לקנות חדש וזהו

..]

[.]

[.

• לא הייתי רבה אלה קונה חדש
    [url=http://imikimi00.com/link/link_through/18MGh-101]
    [/url
  • טוב,
    אז כמו שכולן כבר אמרו:
    שחרריייייייי