היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אנ י בשבוע 22 וכבר שום דבר מהבגדים שלי לא ממש עולה עליי הכל נורא צמוד ולא יפה. החזה שלי גדל מאוד מאוד ברמות מטורפות , הוא ענקי!!! הבטן גם גדלה אבל לא כמו הציצי... אז כל החולצות לוחצות לי ממש ...
בכל מקרה קמתי היום בבוקר ליום קייצי ויפה והוצאתי פשוט את כל ארון הקיץ על המיטה וקיבלתי חום ועצבים, הייתי על סף ייאוש... זה כל כך מתסכל השלב הזה. אני מרגישה שמנה ומכוערת וזה משגע אותי... איפה אפשר לקנות בגדי הריון במחירים זולים ?
אני חייבת עידוד כי אני מזה במצב רוח ירוד ומגעיל ...
16 תגובות
עמוד 1
אני בטוחה שרצית את ההריון הזה, נכון!? אז קבלי אתו בהבנה והאהבה וב"ה כשתלדי תחזרי להיות כמו שהיית + אוצר מדהים
חחחחחחח עכשיו את מרגישה פרה?? חכי כשתגיעי לחודשים מתקדמים יותר... אני קניתי שרוואלים וטוניקות בשווקים והם שימשו אותי יפה מאד כל ההריון. מאיפה את?
אני מאיזור נתניה... אני יודעת שבשלבים מאוחרים אני ירגיש יותר פרה. אבל זה שלב ביניים כזה נורא מדכדך ששום דבר לא עולה עלייך ואת אוכלת כאפות על איך שאת נראת, ואיך שהאגן גדל בטירוף...
ברור לי שזה שווה הכל בשביל הפצפון היפה שלי ואני יעשה הכל בשביל שהוא יהיה בריא ושלם.
אבל זה שלב נורא קשה לדעתי.
לא נראה לי שרק אני עוברת את זה ...
האמת היא שהפתרון הכי טוב זה טוניקות וטייץ...
אבל עוד לא ממש התכוננתי לקיץ מבחינת בגדים....
אורית
בכל מקום את יכולה לקנות בגדים, את לא חייבת חנות לבגדי הריון... אני קניתי בחנויות שאני רגילה לקנות בהם, פשוט את צריכה להתאים רק מידה אחרת, שמלה נופלת, טוניקה, טייצים, גופיות סבא וכו'...
קחי את הכל ב-
נכון, ועכשיו מתחיל הקיץ, זה הזמן לשמלות נופלות, זה הכי סקסי!
אוריתו'ש... זו בטן מבורכת....
אומנם גם לי קשה... ואני רק בשבוע 12+6
אני רק יכולה לעודד אותך ולהגיד לך שהכל עובר, זה הכל לען מטרה טובה שבסופה יהיה לך תינוקי מדהים בידיים! לצערי אני לא מכירה חנויות זולות לבגדי הריון, כי הייתי קונה ברמי לי. [url=http://imikimi01.com/link/link_through/OREo-10s]
יקירתי..את לא חייבת בגדי הריון.. סגנון הלבוש היום הוא חולצות שיכולות להתאים גם להריונות וגם ללא... גשי לחנות בגדים רגילה ופשוט תמדדי..יש בנתניה ימבה חנויות עם בגדים מעלפים
..]
[.]
[.
בדיוק אתמול הייתי בפוקס ויש להם קולקצית הריון חדשה, יש מכנסיים ממש יפים ומחירים סבירים לגמריי, חולצות את יכולה לקנות בכל מקום רק במידה גדולה יותר ממה שאת רגילה ללבוש........
לי אין בגדי הריון- סתם בגד ל4 חודשים פשוט לובשת בגדים יותר גדולים קצת. ויש מלות מעלפפפפפפפפפות ולא משמינות. אוהבת בשמת
בס"ד
גם אני נתקלתי בבעיה שלך (אני שבוע 29 וחצי) והאמת שלקחתי מחמותי קצת בגדים (מזל שהיא גדולה באופן טבעי....האמת? מסכנה....)אבל בלי קשר- את יכולה ללכת ל"עין השלישית" הסגנון שלהם מאוד רחב. גם חנויות למידות גדולות הולך טוב לפעמים ואפילו השוק... שיהיה בהצלחה ותזכרי שבסוף זה עובר ויש לך אפילו פיצוי מקסים שממלא אותך באהבה. ואין כמו לשמוע- אימא!!!!!!!!!!!אני אוכלת את הבת שלי כשהיא שרה לי "אימא יקרה לי"
פיצפיצון יפה שלי...
אורית, אני ממש מזדהה איתך. אנחנו בערך באותו שלב בהריון, וגם הארון שלי היה פרוס על המיטה השבוע. היום הלכתי לעבודה עם גופיית ספורט - היא היתה היחידה שמספיק ארוכה כדי לכסות את הבטן..
התסכול אצלי גדול יותר, הואיל שגם בחיי הבט"ש אני לא רזה - אני די מלאה, וההריון הזה ממש לא עושה לי טוב מבחינת הדיומי העצמי.
מבחינת הגודל של החזה - שלשום נשברתי והודתי שהחזיות שלי כבר לא מתאימות לי.. הלכתי ל- Women Only וקניתי שתי חזיות חדשות (חזיות הנקה - אם כבר אז כבר)
אני מנסה לחזור לעשות סםורט - אני רשומה לחד"כ אבל מאז תחילת ההריון אני ממש מדשדשת.. אני מניחה שגפ זה עוזר להעלטת הדימוי העצמי.
אופס, נראה לי שבמקום לעודד אותך עשיתי את ההפך - סליחה..
יהיה בסדר בסוף כל זה ישתלם
תודה בנות מקסימות... אני כבר מחר רצה לשופינג...
וברור שהמתנה הכי יפה זה מה שגדל אצלי בפנים... ואחרי זה נפרנס יופי את שומרי משקל ומכון הכושר... :)
זו סתם תקופה קשה , גם לא מזמן ירדתי 15 קילו אז בכלל...
בכל מקרה המון תודה לכולכן!
אורית
היי,אני מנתניה , כל ההריון לא קניתי בחנויות להריון , כי המחירים ממש מופקעים ואפשר פשוט לקנות המידות גדולות יותר. אני הלכתי השנה הרבה לבלאגן שנמצא באזור התעשייה החדש מול יכין סנטר, יש מחלקה שלמה של מידות גדולות במחירים ממש טובים, לכי ותנסי.
בהצלחה
היי מתוקה.. אני לא קניתי בגדי הריון קניתי חצאיות עם גומי. חולצות נמתחות ..מאוד הולך חולצות של הריון אני ממליצה לך להכנס קודם לחנויות רגילות!! בהצחלה