סקר-איפה הצירים /ירידת המים תפסו אתכן?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות,
    מעניין אותי לדעת,איפה תפסו אתכן הצירים או ירידת המים?
    הייתם עם הבעלול?
    לבד?
    נכנסתם ללחץ??
22 תגובות
עמוד 1
  • אצל אודיה לא הרשתי צירים עד הזירוז
    אצל אברהם קיבלתי צירים בשבת חתן של חבר וככה הבעלול היה איתי
    [/url
  • אני ילדתי בזירוז אז לא תפסו אותי באיזה מקום
    הייתי בחדר לידה מחוברת למוניטור

..]

[.]

[.

• אתה לי ירידת מים בערב שהתחילה כטפטופים אפילו הלכתי עם בעלי לצעדה אכלנו ארוחת ערב ורק אח"כ הגענו למיון והצירים הגעו יותר מאוחר
  • אני קמתי ב-6 בבוקר מכאב של ציר, בבית של ההורים שלי <באשדוד> אחרי שעתיים שחיכיתי
    בבית הצירים הפכו לסדירים והתחלתי לדמם ונסענו לבית חולים...
    בעלי הגיע לבית חולים ישר מנסיעה מדימונה...והספיק את הצירים והצעקות לפני זריקת הקסם

• אנחנו היינו בארוע בפתח תקווה קצת רחוק מבייתי אני גרה בבאר שבע רקדנו קצת הייתי שבוע 41 כמעט בדרך חזרה לביית כול הנסיעה אני צעקתי היו לי צירים עוד בארוע אבל לא התייחסתי מוזיקה וכו... יצאנו מהארוע צרחות באוטו לא יכלתי מדדנו זמן מציר לציר לא היה את זה הצירים פשוט לא הפסיקו וכול ציר הרגשתי כמו שעה אגב הלכנו לארוע עם התייק של הכנה ללידה הוא היה באוטו כי הייתה לנו הרגשה שאני אלד אותו יום בקיצור נסענו ישר למיון פתיחה 2 וחצי צירים ממש סדירים ורק אחרי 20 שעות ילדתי הייתה לידה ממש שקה פקעו לי את המיים וחתחו אותי חתך רציני ביותר אבל הכי חשוב אנחנו אחרי הכול עם אוצר בידיים וכבר מחכים לשני אני כרגע בשבוע 15
  • אצל הראשון ב-1 בלילה ירידת מים, מסענו לביה"ח, רק בדרך התחלתי להרגיש צירים, פעם ראשונה שבוע 41!
    אצל השני ביום כיפור בשעות אחה"צ התחלתי להרגיש צירים, שבוע 36! חיכיתי עד סוף הצום, אחרי ששברתי אותו בעקבות הצירים, בסוף הצום נסעתי לביה"ח. הם לא הסכימו לשחרר אותי ואמרו את בלידה, הייתי בצום אצל ההורים שלי עם הילד, בעלי לא היה איתיף הוא הגיע ישירות לביה"ח.
  • אצל הראשון ב-1 בלילה ירידת מים, מסענו לביה"ח, רק בדרך התחלתי להרגיש צירים, פעם ראשונה שבוע 41!
    אצל השני ביום כיפור בשעות אחה"צ התחלתי להרגיש צירים, שבוע 36! חיכיתי עד סוף הצום, אחרי ששברתי אותו בעקבות הצירים, בסוף הצום נסעתי לביה"ח. הם לא הסכימו לשחרר אותי ואמרו את בלידה, הייתי בצום אצל ההורים שלי עם הילד, בעלי לא היה איתיף הוא הגיע ישירות לביה"ח.
  • אני בשבועות האחרונים להריון העדפתי כמה שיותר להיות בבית, או לפחות
    קרוב לבית. ולמזלי קיבלתי צירים כשהייתי בבית כשבעלי כבר חזר הביתה.
    לא הייתה לי ירידת מים בבית, בבי"ח פקעו לי את המי שפיר.
    [url=http://imikimi01.com/link/link_through/OREo-10s]

Facebook http://www.facebook.com/Yahezkel.Olga?ref=search&sid=1257292667.4189153406..1

• תמיד בבית התחיל הכל..
    אבל עם שחר עוד עם הצירים יצאתי למסיבת יומולדת של בעלי ובת של חברה ..
    בסוף המסיבה עלינו למיון נשים ואחרי כמה שעות שחר נולד
  • ב6 בבוקר בבית שלנו.

לא קלטתי שזה זה......

אוהבת בשמת
  • אצלי היה ירידת מים יום שישי יומיים לפני התל"מ בעלי היה איתי ילדתי אחרי 16 שעות בבית חולים..עם זירוז
  • בשעה 3 בלילה, במיטה
    בעלי ראה סרט... וכל כמה דקות הפרעתי לו "תבדוק מה השעה" (דרך הממיר)
    אחרי 3-4 צירים בהפרש של 10 דק' הודעתי לו שיש צירים
    ואז הוא הלך לישון
  • עם דניאל היה מצב שונה , הייתי בחודש שביעי בחופשה באילת , הריון ראשון לא היה לי מושג מה זה צירים, ובכן היו לי למשך יומיים סיוט אמיתי הלכתי פעמיים לבית החולים בפעם הראשונה לא עלו על זה (המוניטור לא הראה צירים), למחורת הייתי שוב והפעם עם דימום ,שוב מוניטור לא הראה צירים , מזל שעשו בדיקה וגינלית וגילו שאני בלידה עם פתיחה של 8 ס"מ.
    - עם איתי שבוע 38 בול , בדיוק דיברתי עם חברה בטל' וסידרתי כביסה לתינוקי ובום הרגשתי ציר חזק ופלאק התרטבתי, ירדו לי המים ומאז החולו צירי מוות.

בהריון הזה יש הרבה צירים אבל היא משחקת בי, מסתובבת אני עם פתיחה של 3.5 ומחיקה של 80% וצירים לא סדירים.
  • לי היה זירוז לידה

• בבית ... בבוקר בשעה 9
    התעוררתי, קמתי מהמיטה ואז ירדו לי המים
    לא היו לי צירים כמעט... ממש חלש
    קיבלתי זירוז בבית החולים .....
  • הייתי כבר שבועיים בבית, בקושי יצאתי, רק למעקב הריון עודף
  • לי לא היה ירידת מים. התחילו לי צירים לא סדירים יום לפני הגעתי לביה"ח שיחררו כי המוניטור לא הראה צירים (כי לא שמו לי אותו טוב)חזרתי הביתה התחילו לי דימומים מהבדיקה מרוב שהרופא חפר לי למטה.
    כל הלילה טיפסתי על הקירות מהצירים התחלתי למדוד זמנים בבוקר היה לי כל10 דקות ציר עד שכבר לא יכולתי לסבול את זה טסתי לביה"ח הגעתי עם פתיחה של 4 וחצי ישר לחדר ללידה וכעבור 3 שעות עם הרבה כאב וצרחות ובלי אפידורל ילדתי את הילדה המושלמת שלי
  • אצלי היה מעניין אני במעקב בהריון בסיכון בבלינסון בבוקר קמתי כדי ללכת לביקור פיתאום ירידת מים הלכי למיון ונישארתי שם לזירוז

אור של חיי
  • עם שלושתם תפסו אותי הצירים בכל חודש תשיעי
  • לי ירדו המים בשירותים ב6 בבוקר, ולא הייתי בטוחה, חזרתי למיטה לבעלי ואמרתי שנראה לי שירדו לי המים ואז קמתי שוב מהמטה וכל הסדין היה רטוב אז הבנתי שזה זה. אחרי שעה שעתיים התחילו לי צירים וב9 וחצי נסענו לבי"ח.

]
  • בהריון הראשון ירדו לי המים ב-3 בלילה בשירותים
    בהריון השני היו לי צירים כמה ימים בבית ואז כבר עליתי בשישי בלילה והחזיקו אותי עד למחרת ילדתי 5 דקות לפני יציאת שבת
    בהריון השלישי גם היו לי צירים כמה ימים ועליתי וירדתי מבית חולים עד שכבר לא יכולתי יותר ועליתי וסירבתי להשתחרר ובאמת ילדתי אחרי יום
    בהריון הרביעי כבר הייתי מאושפזת בהריון עודף ובזירוז בשבוע 42 בדיוק נולדה הנסיכה.

באנרגיות חיוביות! ויהי מה!
    אלינור
  • אני הייתי עם זירוז במחלקה להריון בסיכון גבוה...
    שכבתי במיטה מחכה לצירים ואז פתאום ב 23:00 בלילה פוףףףףף ים של מים בין הרגליים.... כ"כ חם ובלתי נשלט...
    הבעלול באותה השניה נכנס הביתה וכמובן שחזר באותו הרגע לבי"ח...
    ==========================
    מחשבה יוצרת אמונה שמעצבת מציאות!!!
    תאמינו מכל הלב, ואל תפסיקו לחלום!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה