שאלה חשובה, אנא כנסו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות, אני אחת מכן

יש לי שאלה

מה הייתן עושות אם הייתם יודעים שאח או אחות שלכן מתעללים בילדים שלהם נפשית וחושדים גם שמכים אותם?

נקרע לי הלב על האחיינים שלי, הם חיים בפחד מתמיד
    מפחדים להוציא הגה מיותר, מפחדים לעשות משהו שיכול אפילו בעקיפין להתפרש כשובבות. ואפילו כשלא עושים כלום - עדיין צועקים עליהם, מקללים אותם, מענישים אותם.
    היה מקרה שההורה העניש את הילד סתם. אבל ממש סתם. הילד ישב וראה טלויזיה ואז ההורה צעק "מה אתה עושה???" (כנראה היה נדמה לו שהוא עשה משהו). הילד אמר "כלום". וההורה אמר "אל תדבר אלי ככה, לך לפינה" . ולשאלתי למה עשה זאת, אמר לי "להבא, הוא בטח עוד יעשה משהו רע"

אין לילדים רצון אישי או דעה אישית.
    הדבר הכי נפוץ בבית זה "תוציא את המילה 'רוצה' מהלקסיקון"
    אפילו על עניינים פשוטים ויומיומיים
    והתשובה לכל שאלה של "למה?" זה"כי אני אמרתי" במקרה הטוב. במקרה הרע צעקות ועונשים.

השליטה של ההורים טוטאלית. אין לילדה אפשרות לבחור את צבע הגומיה בשיער

והמצב מחמיר.
    אני גם חושדת שיש התעללות פיזית בבית, לא מולי לפחות.

אבל זו אח/ות שלכם!!!

מה הייתם עושים?

תודה
12 תגובות
עמוד 1
  • ]

• אם היתי יודעת בוודאות ובמיליון אחוז שהוא עושה את זה הייתי מתלוננת בלי לחשוב פעמים
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • אז זהו. שהרמת יד לא ראיתי במו עיני.
    אני רק רואה איך הילדים מגיבים אם עוששים לידם בלי כוונה תנועות חדות. הם ממש מתקפלים בבעתה. ואני יודעת שבעבר הגננת חשדה בהרמת יד וזימנה אותם לבירור עם עו"סית. הם היו במעקב (נדמה לי, זה הרי נשמר בסוד) וזהו. עכשיו הם לא.

והתעללות נפשית. מה זה בדיוק? איפה עובר הגבול בין חינוך נוקשה לבין התעללות? ואם אני טועה? אני הרי לא חיה איתם באותו בית.
    ועובדה שהם היו במעקב ועכשיו הם לא. אז אולי אני טועה.

ומה אם אני אתלונן ושוב הם יהיו במעקב כמה חודשים וזהו. לא יעשו עם זה כלום הלאה. אבל אני לא אראה לא את אחי/אחותי ולא את הילדים שוב בעולם.

ומה עם יקחו להם את הילדים???
    הם בכל זאת, לא המקרה הכי גרוע. הילדים לבושים ושבעים ומקבלים חינוך וחוגים וצעצועים וכו'. מה יהיה איתם איתם אם יקחו אותם?
  • אני בעד להתלונן בעילום שם מטלפון ציבורי שרחוק מהבית שלכם ושלהם
    להיות אנונימיים ולא לתת שום פיסת מידע עליך
    וכשייתברר לך תתפלאי כאילו שעכשיו גילית את זה.

בהצלחה

מתכונים זה אני ...
    http://www.2all.co.il/web/Sites/2007-8/DEFAULT.asp
    פורום הורים חם ואוהב כנסו ותיראו WWW.2BHORIM.CO.IL

**
    **
    **
  • מסכימה עם הדס תעשי זאת אנונימית רק למען טובת הילדים, עושה לי צמרמורת רק לשמוע מה את מתארת , ומסכנים הילדים זה פשוט להרוס להם את החיים , הם יגדלו ללא ביטחון עצמי , ללא שאיפות ללא יכולת לקחת החלטה ובפחד מתמיד.
    את חייבת לעזור לילדים אפילו אם מדובר באחותך.

ניסית לדבר איתה ולשואל אותה מדוע היא נוגת כך עם הילדים, אולי היא במצוקה כלשהי , אולי היא סובלת נפשית,אולי דיכאון אחרי לידה?
    תנסי לבדוק מה קורה עם אחותך

• אם יש לך קשר טוב עם האח / האחות תנסי לדבר איתם.
    תשתפי בחשדות שלך בני משפחה אחרים (הורים, עוד אחים/יות) אולי הם גם יכולים לדבר עם ההורים.

תאמת שאולי תתייעצי עם איש מקצוע - אפילו שרון שמש מהפורום
    הכי חשוב אל תתעלמי ואל תזניחי.

וקבלי

• המסנג'ר שלי: [email protected]
  • תודה

ההורים שלנו גם מודאגים מהמצב אבל הם מפחדים להוציא הגה מול האח/ות, כי כבר קרה בעבר שבגלל ריב כזה או אחר "הענישו" אותם בזה שלא נתנו להם להתראות עם הנכדים כלל.

אני היחידה שיש לה דיבור איתם, אבל לכל דבר שאני מנסה להתנגד ולא להסכים לדברים כאלה ואחרים, נאמר לי שאין לי עוד ילדים בגיל הזה (הילדים שלהם גדולים יותר) ושאני לא מבינה כלום מהחיים שלי ושאני לא אתערב.
    לפני שנים מספר היה טיעון שאין לי ילדים בכלל ושאני בכלל לא יודעת על מה אני מדברת. עכשיו יש לי, אבל לא בגיל המתאים

אני כבר חשבתי להתלונן אנונימית, התיעצתי עם אמא שלי, והיא מפחדת מאוד מהאפשרות שירקחו את הילדים מהבית. איזו מכה זו תיהיה לכל המשפחה. ומה יהיה עם הילדים? יפרידו אחים? הם יהיו בבתים אומנים? אילו מין חיים יהיו להם אז?ובכלל זה סיוט שלא אייחל לאויבים שלי
    אתן הייתן עושות את זה?

זה יפרק את כל המשפחה ואני לא בטוחה כלל שזה לטובת הילדים

סליחה שאני חופרת לכן בנושא כל כך קשה
  • אני יודעת שקודם כל הולכים לטובת הילדים ולא ממהרים להפריד בין אחים במקרים כאלה

אמא שלך אפילו יכולה לקחת אותם אליה אני יודעת שאם יש משפחה תומכת אז נותנים אפשרות שהסבתא תקיח את הילדים תבררי את זה
    תתקשרי אנונימי תשאלי שאלות ואני בטוחה שיתנו לך תשובות מלאות

אחר כך תעשי את החושבים שלך

אבל תחשבי פה על הילדים
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • מאמי, לפי מה שאת מתארת, לילדים גם עכשיו אין חיים.

[[[
  • בואי אני אספר לך סיפור מהחיים, יש לי אחות שיש לה 4 ילדים והיא גרושה אני רוצה להגיד לך שילדה אחת שלה בפנימייה והיא האמא ממש שונאת אותה ברמות שקשה לתאר, ואת השלושה הנותרים היא ממש מתעללת בהם יותר בצורה נפשית וגם לפעמים פיזית. הילדה שבפנימייה התלוננה על אמא שלה מספר רב של פעמים וגם אני התלוננתי עליה. ומה עשו פשוטטטטטטטטטט כלום חקרו אותה היא בכתה וזהו שום דבר מעבר לזה, ופה אני ממש רואה מחדל גדול. ואני רק מחכה ליום שהילדים האלו יגדלו ופשוט יעזבו אותה והיא תשאר לבד, כי היא אישה רעה פשוט בן אדם רע ומגעיל

• תעשי מה שאת יכולה כדי להרחיק את הילדים האומללים מההורים המתעללים עם כל הכאב שזה אחיך,אין לך ברירה אחרת לתת לילדים לסבול זו עברה.אל תשתקי.

ואל תפחדי מהעונשים שלהם,תפני לרווחה למשטרה לעו"ד.תרחיקי את הילדים,שהסבתא או מישהו מבני המשפחה ייקח את הילדים תחת חסותם.

תהיי חזקה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה