איך אפשר להגביר את יצור החלב? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי חלב, אני מניקה באופן מלא, אבל מעונניינת להתחיל לאט לאט לשאוב לשקיות להקפאה לאחר כך, ובשאיבה כמעט ולא יוצא לי חלב, ממששששששששששששש מעט, בקושי 40-60 CC משני צדדים? למה בשאיבה לא יוצא כמעט ובכלל ובהנקה זה בסדר,נראה לי לפחות מספיק לה והיא מעלה במשקל.
    "...כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא..."
16 תגובות
עמוד 1
  • אני שהייתי מניקה היה יוצא לי אבל לא מספיק אז יש במוצצים או בכול בית מרקחת אהה טיפות שאת שותה אתם עם מיץ או מיים קוראים להם טיפות להגברת החלב זה טיפות אניס יש להם טעם מתוק כזה ובאמת אחרי שעה בערך שאבתי ויצא לי מלא חלב הייתי שותה את זה פעמיים 3 ביום זה עולה 60 ש'ח ניראה לי בעלי קנה לי את זה והייתי ממש מרוצה ואת יכולה בדרך אחרת במקלחת לעשות את החזה עם מיים פושרים ואז לשאוב זה עוזר אולי יש לך גודש שמפריע
  • א. זה עדיין טרי, לא בהכרח מיד יש כמויות...
    ב. תשאבי..ככל שתהיה דרישה כך יהיה ההספק... - ביקוש והיצע
  • היי וורה,
    אני אישית לא ניסיתי את כל הדברים שאומרים שמגבירים ייצור חלב.
    יש גם כל מיניי מאכלים שאומרים מייצרים - עליי אישית לא עבד.....
    אני חושבת שפשוט תחכי חצי שעה - שעה לאחר ההנקה ואז תשאבי....
    יום אחד יצא 40-60 CC ולאט לאט אני מאינה שזה יעלה... רק צריך עיקביות.
    תנסי ככה לעשות כמה פעמים ביום ותראי מה קורה....
    בהצלחה....
    כרמית
  • אני יכולה להמליץ לך מניסיון : תשתי מלאאאאא, מים, תה חם ולא חזק אני שתיתי רואיל גריי של ויסוצקי
    (לא רותח), תה ירוק . והייתי שותה ממש הרבה. גם מניקה וגם שואבת.
    אבל קחי בחשבון - אם תשאבי ותקפיאי - זה ימנע ממך הנקה !
    ברוק של תינוק יש חומר שגורם להגברת הפרשת וייצור חלב. תשתדלי כמה שיותר ציצי בפה
    []
    ]
  • כל הטיפים שנתנו לך טובים
  • אני יכולה להמליץ לך על כדורי מגה מילק הם מעולים וטבעיים
    [/url
  • היי אני מקפידה על תזונה עשירה בברזל כולל אגוזים ולוקחת כדורי חילבה - בשאיבה הכמות לא זהה להנקה לכן אין לך מה להילחץ, כשאני שואבת במקרים של גודש יוצא לי בערך 70 שזה לא הרבה (הבן שלי בן 4 חודשים) הבעיה שלי שהוא לא מוכן בקבוק בכלל כך שהחלב שלי במקפיא.....
    [אהבה זה כל הסיפור :)
  • אני מניקה שנה ו7 כבר ולא הצלחתי לשאוב כמיות עם משאבה אף פעם ,פשוט לא יצא כלום.אין מה לשעות זה לא קל והגוף צריך להתרגל.מה שהיה עוזר לי זה לשאוב במקביל להנקה מצד אחד מניקה ומהשני שואבת.חוץ מזה כמו שאמרו לך לשתות הרבה להרגע ולא להסתכל כמה יוצא. אם את רוצה יש טיפים נהדרים בפורום הנקה בתפוז ממליצה בחום!
  • היי ורה, מה שלומך? מה שלום הבובה הקטנה שלך?
  • גם לי הייתה תקופה שהייתה ירידה בכמויות של השאיבה
  • תודה בנות,על הטיפים-הנהדרים
  • בבתי מרקחת שמוכרים מוצרים טבעיים... אני קניתי בנתניה בבית מרקחת אמירים
  • בנות תודה רבה על הטיפים והעזרה
    אוהבת
    "...כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא..."
  • למרווה!במקרה שלך הייתי מניקה אותה כמה שיותר אפילו כל שעה!!! היא הדבר הכי יעיל בהגברת ייצור החלב! זה קורה הרבה שהחלב מתעכב בהתחלה ותאמיני לי שאין שום סיבה עכשיו (כמובן אם אין בעיה בריאותית)שלא יהיה לך מספיק חלב בשבילה ,לדעתי אולי אפילו כדאי לך לפנות ליועצץ הנקה מוסמכת, שתעזור לך לעבור להנקה מלאה!הכי טוב כרגע שפשוט תניקי אותה סביב השעון
  • מקפיצה לכן אמהות טריות עם "בעיות" בייצור חלב

• וואו כמה טיפיםםםם
    תודה נסיכות ותודה שירני

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה