עצה בבקשה.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות ושבוע מצויין לכולם

6 תגובות
עמוד 1
  • לקבל את השינוי באהבה.
  • שימי כמה גבולות אדומים שעליהם יהיה עונש: למשל מכות (לסבתא?? לא מקובל בכלל וגם לא להורים).

לגבי השאר, צריך לתמרן, לא להיכנס לפינות...

הילד צריך להבין שלכל מעשה יש תוצאה. לפעמים זה יהיה עונש, לפעמים רק התעלמות (מהתנהגות לא רצויה).

למשל אתמול התכוונתי לצחצח לבייבי שיניים, נתתי לה את המברשת והיא זרקה על הרצפה. באותו רגע יצאתי איתה מהמקלחת ולקחתי אותה להתלבש.

בלי לכעוס / לצעוק / אפילו לא דיברתי.

היא הבינה את המסר (ניסתה להתחנף אלי...).

במקביל, צריך לשבח מאד כל התנהגות טובה, ולתת את הפוקוס להתנהגות טובה ולא למעשים "הרעים".

• תודה

• אני חושבת ממי , שמצבים כאלו קצת גדולים עלינו , ולפעמים אנחנו באמת נשארים פעורי פה לנוכח האתגרים שהם מציבים לנו ...
    זה מצב שאני במקומך הייתי מתיעצת בפורום של שרון . אין כמו פסיכולוג שידע בדיוק את הדרכים הנכונות
  • לשים גבולות כדי שהוא לא יצא מהמסגרת
    לדבר איתו ולהבין ממה נובע השינוי.
    וקחי בחשבון שזה גם הגיל של המרדנות
    גם לי יש את זה בבית עם אריאל בגן הוא "ילד טוב ירושלים" ובבית חיית פרא

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה