היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אם שמתם לב שנעלמתי... אז היתה לי סיבה טובה: אתמול בשעה 17:22, בדיוק בתאריך לידה המשוער הפכתי להיות אמא לתינוק הכי יפה והכי הכי הכי שלי בעולם! באנו לבית חולים ב 4.08 בערב בגלל ירידת תנועות של עובר. עשו לי מוניטור וראו ירידה בדופק, אז החליטו לאשפז אותי ולעקוב אחרי דופק. רופא שבדק אותי אמר שאני ממש רחוקה מללדת, צוור הרחם ממש לא בשל... בשעה 3 בלילה התחילו לי צירים כל 5 דקות, אבל צירים היו ממש נסבלים, אפילו הצלחתי לישון... בשעה 7 בבוקר צירים התחילו להתחזק יותר ויותר... בשעה 13:30 כבר לא יכולתי לסבול את הצירים וביקשתי אפידורל. בדקו פתיחה לפני שנתנו אפידורל, וראו פתיחה 4! חצי שעה לאחר אפידורל הייתי כבר בפתיחה מלאה והתחילו צירי לחץ שהרגשתי אותם טוב טוב! הרגשתי כל ציר ויחד איתי כל הבית חולים שמע שיש לי ציר!חחחח אז שלב הלחיצות הגיעה ופה נתקענו... אני לוחצת, לוחצת אבל פול גז על ניוטרל! אחרי שעתיים וחצי של לחיצות כבר התחילו לאיים עלי עם וואקום. בסוף נתנו לי חמצן, אזרתי הרבה כוחות ו...דבר הכי מדהים בעולם יצאה החוצה! שמו אותו אלי והוא בכה, אני בכיתי יחד איתו!!!!! אוף, אני מתחילה לבכות עוד הפעם.... בסוף: חתך אחד, 3 תפרים ואני הכי מעושרת בעולם! תודה לכל מי שקראה עד הסוף!
[
38 תגובות
עמוד 1
מזל טוב
מזל טוב!!!!!
איזה כיף!!! שיהיה במזל טוב המון המון אושר נחת ובריאות!!!
עכשיו תאחלי גם לי קישתאאאאא
מזל טוב נסיכה... תגדלי את הבונבון בנחת
מזל טוב! איזה התרגשות על הבוקר מלא נשיקות ועוד מלא
מזל טוב...איזה כיף לללללללללללךךךךךךךךךך תגדלו אותו בכיף ובנחת.
שיהיה המון בשוורת טובות גידול קל והרבה נחת ובריאות
מזל טוב אמא'לה לא הכול טוב אבל הכול לטובה !
מזל טוב!!!!! שתדעי רק אושר ושתגדלו אותו בנחת.
עם המון
דניאל
מזל טובבבבבבבבבב!!!!!!!!! בשעה טובה!! כמה טוב שאת אחרי איזה כייף ואיזה אושר! שמחתי מאוד לקרוא שיהיה המון כייף ונחת ממנו..
וואו מזל טוב בובה.. מחכה לך בע"ה בגראנד אחרי הלידה שלי לטיולי עגלות...
מזל טוב!!! איזו התרגשות!!! תגדלו בנחת את הבונבוני הקטן
נשיקות והחלמה מהירה (עצות לתפרים: לשטוף המון במים פושרים, להשתמש בתחבושות של בית החולים וכשאת משתמשת בסבון תשתמשי באל-סבון עדין של תינוקות - זה עושה פלאים)
מזל טוב!!! הרבה אושר ונחת!
וואו! נשמע שהיתה לך לידה קלה יחסית ללידות ראשונות
יוווווווו מאמי מזל טובבבבבבבבבבבבבבבב
..]
[.]
[.
בובהההההההההההההה איזה יופייייייייייייייייייייייי
מזלללללללללללללללללללל טוב קולולו בשעה טובה איזה אושרררררררררר. הרבה בריאות ואושר תגדלו אותו בנחת [url=httphttp://tickers.baby-]
וואי מאמי איזה כיף לשמוע שאת אחרי. המון מזל טוב.
תגדלו אותו בנחת. בלי רע לא היינו מעריכים את הטוב! שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
מזל טובבב איזה יופי לשמוע שעבר אליך לידה קלה ומהירה כזאת שתהיו מאושרים והמון נחת
מזל טוב מתוקה!!!!!!!! תגדלי את הנסיך שלך בנחת!!!
מחכה לשם ותמונות!
באנרגיות חיוביות! אלינור
מזל טוב
כמו שכבר איחלתי מכל הלב, אאחל גם פה. המון מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב, נחת, בריאות ואהבה!!! מתרגשת בשבילך ומחכה לתץמונות...
מאמי, מזל טוב , תגדלו את הנסיך הנחת, נשמע שעבר לך בקלות
מהירה!!
מזל טוב המון נחת אושר ועושר.. [
מזל טוב!!!
מזל טוב נשמה שלי מזל טוב !!!!
המון המון מזל טוב מתוקה איזה לידה קלה אני מאוד שמחה בישבילך תגדלי אותו בנחת אמן אושר 04/02/2008 אמילי 11/06/2009 אביב 02/07/2010 http://s4.rimg.info/
מתרגשת בשבילך,החוויה הכי עוצמתית שיש..
מזל טוב מאמי
רק בריאות ונחת!!!
מזל טוב!
נסטייייייייייייייי מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב איזה סיפור לידה מדהייייייייייייים
את נשמעת לי מאוהבת לגמרייייייייייייייייייייייייייי
מזלטוב מותק. הרבה אושר ונחת ושעות שינה תהני מכל רגע
רק עכשו ראיתי , המון המון מזל טוב איזה כיף
מדהים! מזל טוב, תרגישי טוב!
מזל טוב !!!! הרבה נחת ואושר מיורש העצר הקטן
עכשיו ראיתי את ההודעה שלך !!!!! המון המון מזל טוב !! איזה כייף!! הרבה נחת או אושר!