אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאוף..... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נמאס לי מהגמילה,נועם פשוט הפסיק לשתף פעולה אחרי כמעט חודשיים ,אני מרגישה שהוא עושה לי בכווונה ,אוף מה לעשות?????
    זה ממש מתסכל אותי איך אני אתמודד עם זה הוא מפספס חופשי ,וכבר לא מבקש פיפי כמו בהתחלה ,אני על סף דמעות אולי הוא לא היה מוכן מספיק לגמילה????
    איך אני אחזיר אותו לטיטלים אחרי חודשיים שהוא גמול ,???? אוף בנות תעזרו לי כי אני כבר מיואשת......

17 תגובות
עמוד 1
  • ואם כל זה לא מספיק ,הוא זרק לי את הפאלפון לאסלה וכמובן שהוא מושהת כרגע..............

• מאמי, הוא עוד קטן....
    כנראה שהוא לא מוכן עדיין. אין שום פסול בלהחזיר את הטיטול ולעשות זאת בגיל המתאים, כאשר הילד מוכן. ברוגע. זה יקח שבוע שבועיים וכולם יצאו מבסוטים מהתהליך. אז נכון, זה יקרה עוד שנה, אולי אפילו יותר, אבל זה יחסוך הרבה עוגמת נפש לכל הצדדים המעורבים.
    נכון, יש עכשיו טרנד בפורום משום מה לגמול בגיל יומיים, ובטח יהיו עכשיו בנות שיתנפלו עלי עלהרעיונות ה"מיושנים" שלי שזה צריך לבוא מהילד, אבל אולי גמילה מוקדמת מתאימה להם ולא לך (ולא לי ועוד מאות אימהות אחרות).
    לדעתי תחזירי טיטול ותעשי את זה בזמנו ובעיתו.

• את חושבת להחזיר ,דרך אגב הוא לא בן שנה הסרגל לא מעדכן הוא בן שנה ו11 .....
    איך אני מעדכנת את הסרגל או מוחקת אותו????אוף בא לי לבכות .........

• מאמי אני לא בדעה לחזור אחורה ולהחזיר את הטיטול, אתם בשיא של הגמילה
    גם אם קשה אתם צריכים להתמודד עם זה, את חוזרת אחורה ואז יהיה שוב קשה
    אם כבר התחלת תלכי עם זה עד הסוף, ובסוף יהיה רק טוב אני בטוחה
  • עוד לא הגענו לגמילה פשוט כי אני עוד לא מוככנה נפשית למהלך הזה
  • תראי אני התיעצתי עם הרופא של ניתאי בנוגע לזה והוא אומר דבר כזה ילד שמוכן
    להגמל נגמל בסוף שבוע אחד או לכל היותר שבוע כל עוד שזה נמשך יותר מזה
    הילד לא מוכן נפשית לגמילה ולכן הוא יתחיל לעשות דווקא ולחזור אחורה
    עם כבר גמלת את הילד ושוב הוא חוזר אחורה זה עניין של מה נוח לאמא לעשות
    במצב הזה או להחזיר חיטל או להמשיך עם הגמילה עד גמילה סופית כאשר זה יכול
    לקחת יותר זמן אז זה באמת שיקול שלך מותק מה את רוצה לעשות,
    ועם הוא הולך לגן ויש שיתוף פעולה אולי כדי שתשארי אבל עם קשה לך אז תחזירי
    לו חיתול,
    בהצלחה מאמי מקווה מאוד שעזרתי לך

ניתאי החיים שלי!
  • אני לא בעד לחזור אחורה... כמה שקשה להתמודד
    אל תשכחי שלפעמים יש רגרסיות
    אם הוא היה מבקש יפה אז הוא כן היה מוכן לגמילה
    מקווה ששלב המרד יעבור מהר
  • לדעתי זו רק רגרסיה זמנית...
    אצלינו זה קרה בדיוק כשהוא היה בקפיצת גדילה מבחינת הדיבור .ברגע שזה עבר לקח בערך שבוע וחצי חזר לבקש וללכת בשמחה לסיר .
    ולגבי טרנד כאן בפורום ,כמו שאני לא אומרת לבנות שמה שהן עושות זה לא נכון ככה אני מצפה גם מארחרות לנסות לא לבקר אותי על הבחירה שלי לגמול בגיל יותר צעיר מגיל 3 .זו אני והדרך שלי בהורות .

מאיה.
  • מותק, זה לא בשניה.....!!
    למה את מרגישה שהוא עושה לך דווקא...? את כועסת עליו? הוא רואה שזה מציק לך? אם כן זה לא טוב..
    תנסי להמנע מתגובות על זה, להפך, תעודדי ותגידי לא נורא..
    לדעתי בשום פנים ואופן לא להחזיר טיטול - זה מסר גרוע, הוא כבר גדול ומבין את המשמעות ואם תחזירי לו הוא ירגיש שהוא לא מסוגל\שאת לא סומכת עליו\מאמינה שהוא יכול..
  • מאיה
    55555
  • תודה בנות ,כרגיל אין כמוכן.....

• אל תתייאשי..!!!

בסוף הוא ייגמל
  • גמילה לא קשורה לגיל ולכל אחד יש רגעי שבירה
    אצלי דביר פתאום החליט שלא בא לו ללכת לשרותים כי אני שאולת אותו הרבה
    אם הוא צריך שרותים ואז הוא היה עושה במכנסים
    פשוט החלאתי לא להתייחס וזה עבר לו

• Nancy & Nour you are the proof that angles really exist....
  • מאיה ואירית
  • זה סוג של רגרסיה , גם זהר כבר לא היה מפספס בכלל ואחרי שנסענו לאילת התחיל להרטיב בלילה
    [
  • לפני שאענה לגוף השאלה, אני חושבת גם כמו מאיה שלא צריך לזלזל בדעות של אחרים גם אם אינך מסכימה איתן. גמילה מוקדמת היא לא "טרנד" היא תפיסת חיים מסוימת ולא צריך לזלזל בה אין כאן נכון או לא נכון יש כאן פשוט גישה אחרת. הרבה פעמים יש כאן אטימות של בנות בפורום כלפי גישות קצת שונות - וחבל - אתן לא חייבות להסכים אבל אין מקום לזלזל.

ולשאלתך, גמילה מוקדמת לוקחת הרבה זמן יחסית. יש רגרסיות ויש עליות ומורדות. זה לא כמו גמילה בגיל 3 זבנג וגמרנו. אנו רגילים כיום, באורח החיים שלנו שהכל מיידי ומהיר אבל יש תחומים שבהם זה לא ככה וכשמדובר בתהליכים - גמילה מוקדמת היא תהליך.

כעיקרון זה נשמע כמו רגרסיה שתחלוף והעדיפות היא להמשיך קדימה ולא להחזיר את הטיטול...
    אבל
    את צריכה לעשות חושבים עם עצמך אם זה מגיע לרמות תיסכול שלך ושל הילד שבעצם הגמילה לא מביאה לתועלת אלא רק לתסכולים אז אולי מוטב להפסיק עם התהליך ולחזור אליו מאוחר יותר.

לצערי הרב מאודדדדדדדדדדד ועד כמה שחבל לי אני נאלצתי להחזיר את הטיטולים - ולא שאני מאמינה שזו הדרך - אבל אני לא היחידה במערכה בגידול הילד שלי בעלי שותף מלא לכל מה שקשור בילד הוא בדעה הפוכה לגמרי משלי,אינני מזלזלת בדעתו כמו שהוא לא מזלזל בדעתי, ועם כל הקושי שלי שבדבר לאחר ששקלתי את כל הסיטואציה החלטתי שעדיף לי הפעם "לוותר" בעניין - ושוב אם ההחלטה הייתה נתונה לגמרי בידיי הייתי נשארת בלי הטיטולים.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה