שם ומוצרים לתינוק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני יודעת שעוד מוקדם לי אבל קרה לכם פעם שלפני היריון ובמהלכו היה לכם שם מסוים שידעתם שתקראו לילד שלכם - ואז פתאום (עם כל האולטרסאונד ) ושאתם ממש מרגישים כבר את העובר בבטן אמרתם לעצמכם זה ממש לא השם שיההיה לו?כאילו השם והעובר לא היה ביניהם חיבור כזה ....

ועוד שאלה - ממתי התחלתן לקנות מוצרים לתינוק ? מיטה עגלה בגדים וכו' וכו' ...
    מצד אחד בא לי כבר עכשיו במיוחד כשאת רואה מבצעים ואת כל הבגדים הקטנים היפים האלה מצד שני כולם אומרים לך יש לך עוד זמן ואת לא צריכה את זה עכשיו ובשביל מה "לפתוח פה"
11 תגובות
עמוד 1
  • נגעת בנקודה רגישה עם השם... הרגע מתקרב ואין לנו שם שהתחברנו אליו :(((
    היתה רשימה ארוכה אבל הכל נפסל או ירד ממנו.
    לגבי קניה... אני הולכת שישי הזה לעשות בדיקת מחירים..לסגור אני אסגור לקראת שבוע 30.
    את צריכה להיות מוכנה..בגדים צריכים להיות אחרי כביסה והמיטה במקום..סלקל ליציאה מהית חולים..עגלה.
    לכל זה לוקח זמן לנגיע..יש לי חברה עד הלידה לא עושה לעצמה חבילה...לא יודעת איך היא מסתדרת בלי כל זה ברגע היציאה מבית החולים.

אלה.

פייסבוק: Ella Fridlin
    דוא"ל: [email protected]
  • רק בלידה תדעי איך תקראי לו
  • שם זה רק אחרי הלידה את כותבת לעצמך בצד כמה ואני בטוחה שבלידה כבר
    משהו יצוץ ככה לי קרה

ניתאי החיים שלי!
  • זה מה שקרה לנו בדיוק!!!

רציתי כל ההריון לקרוא לו שני וכשהוא נולד זה לא התאים... אני שמחה כי יש לו את השם הכי יפה בעולם
  • אני ידעתי עוד לפני ההריון איזה שם אני אתן אם תוולד לי בת

• חבילת לידה רכשתי בשבוע 36
    ואת השם רק אחרי הלידה עשינו שאלת רב..
  • לגבי השאלה הראשוני - זה קרה לי גם בהריון הראשון וגם בריון הזה! היינו "נעולים" על שם מסוים בהתחלה לא חשבנו על שמות אחרים ואז פתאום הרגשנו שהשם "לא מתאים, לא מתחבר" - אני אומרת שתזרמי עם ההרגשה אנחנו התחלנו לעבור שוב על השמות ואז נתקלנו בשם הנבחר ובום הרגשנו שזשה השם של הילד פשוט ככה 1 משהוא מדהים! כאילו יש יד מכוונת מלמעלה... אנחנו גם בוחרים שלא לספר מה השם שנבחר עד שהילד נולד - כי לכל אחד יש דעה לכאן ולכאן ...

לגבי השאלה השנייה - אנחנו קנינו הכל כמעט בד"ר בייבי קנינו לדעתי בחודש שביעי לא יודעת למה... כמה שבועות אחר כך ילדתי כך שזה יצא מעולה - לכי אחרי הלב מה זה משנה עוד שבוע או עוד שבועיים? אנחנו גם ככה ביקשנו שהדברים יגיעו אחרי הלידה...
  • תודה בנות לגבי כל העצות לגבי הקניה
  • מאמי לנסיך הקטן שלי קראתי "ליאם יצחק" -- ליאם בחרנו ע"פ טעמנו האישי, והשם הנוסף
    הוא על שם חמי....
    אם את מעוניינת לקרוא על אחד מהסבים אז את יכולה להוסיף שם ע"פ טעמך כמובן.

• מהרגע שידעתי שיש לי בן ידעתי שהשהם השני שלו יהיה השם של אבא שלי,
    עשינו רשימה של שמות שאנחנו אוהבים צימצמנו ל3 שמות ורק אחרי שנולד בחרנו סופית

בעניין הקנית, באמצע שביעי כבר התחלנו להסתובב ולראות עגלות וריהוט ובשבוע 32 סגרנו את ההזמנות- חבילה של ריהוט וציוד בחנות אחת ועגלה בחנות אחרת...
  • עוד מגיל 16-17 רציתי את השם עידן.
    בהריון היתה לנו רשימה ארוכה וכל השמות נשרו ממנה.
    ולקראת הסוף זה היה כמעט בטחו עידן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה