שאלה חשובה מאוד... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב בנות.
    אני בשבוע 13+5 ולפני כמה ימים התחילו לי כאבי גב , אבל לא כאבים חזקים, ואתמול זה ממש התחזק והיו לי כאבים ועד עכשיו יש לי כאבים דיי חזקים, ויש לי כאבים בבטן התחתונה שהיו לי כמה שניות והפסיק..
    אני ממש מודאגת אני לא יודעת מה לעשות.
    האם אמורים להיות כאבים גב בהיריון וכאבי בטן תחתונה?
    פשוט הרופא שלי עובדת רק מחר.
4 תגובות
עמוד 1
  • אל תילחצי, לי בהריון הקודם 9 חודשים היו כאבי בטן תחתונה וגב.זה נראה לי נורמאלי לגמרי אבל אם את רוצה להיות רגועה תפני לרופאה מחר......לדעתי אין סיבה לדאגה

ואין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא
    אוצר שלי!!!!!!!!!!!!!
  • לי זה נשמע טבעי לחלוטין אבל עם את מודאגת את יכולה ללכת למקוד ולבודוק
    תרגישי טוב

ניתאי החיים שלי!
  • אני בדעה של הבנות... הריון ראשון נכון? בגלל שלא מכירים את התחושות, אז חושבים עלכל פיפס שמשהו לא בסדר ולכן... תלכי לבדוק ותרגיעי את עצמך. לכי לכל רופאה שיש, לכי למרכז בריאות האישה ויכניסו אותך!

תעדכני
  • לגבי הכאביי בטן נשמע הגיוני - את בשבועות שהרחם והבטן מתחילים לגדול - אבל עדיף שתשאלי רופא
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה