שיר שכתבתי ללון-לון וכל הפיצפונים שהולכים לגן! - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הגענו לגן, אמא פתחה את הדלת, ואז ראיתי את הילדים ואת הגננת, את הרגל של אמא החזקתי חזק, כדי שלא תסתלק ושלא תברח, בחנתי היטב את סביבתי, ופתאום נזכרתי שזהו הגן שלי, הגן שאותו אני כל כך אוהב, לשחק בו ולהשתובב, לאט לאט הרפתי מאמא נשקתי לה וצעדתי קדימה, נופפתי לה בידי הקטנה לשלום, נתראה אחר כך בסוף היום, והיה אפילו נדמה לי, אולי, שאמא מתקשה לומר לי "ביי ביי" ויתכן שאפילו בפינת העין הבחני בדמעה או שתיים, וחשבתי לעצמי קצת קשה לה היום , בכל זאת מדובר ביום הראשון, שבו אני חוזר לגן ולא אהיה עם אמא כל הזמן, אבל אמא לא נורא בסוף את עוד תראי שאחרי תקופת הסתגלות, ממני תיפרדי, מבלי לדאוג ומבלי לייבב באוטו בחוץ כשאני משתובב, נשיקות לך אמא ויום נפלא ואל תחשבי עלי יותר מידי בעבודה, כי כיף לי ואני עושה חיים משוגעים, עם הצוות בגן וכל הילדים, ואני מבטיח שבסוף היום אתן נשיקות וחיבוקים - המון!!!!!!!!!
לון-לון המדהים שלי שיהיה לך יום נפלא בגן!!!! אוהבת אותך עד אין קיץ - אמא
11 תגובות
עמוד 1
יווווווווווו איזה שיר מרגש
ווואוווווווווווו איזה שיר מרגש שיהיה בהצלחה לכל הילדים ובעיקר לכל האימהות
ווווואו איזה נדירה את ממש יפה ומרגש! כל הכבוד~~~~!!!!