הייתי אצל הרופא - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה בנות....
    הייתי אצל הרופא, הוא אמר שכרגע אין ביוץ כי כמו שזה נראה באולסטראסאונד זה ב"הכנה", אני טובלת במוצ"ש הקרוב אני מקווה שעד אז יהיה... בכל אופן הוא שלח אותי למעקב זקיקים לשבוע הבא ולבדיקת הורמונים לחודש הבא בתחילת המחזור... בתקווה שאני כבר אהיה בע"ה בהריון ולא אצטרך.........
    מקווה מקווה מקווה שיסתדרו הדברים !!!!!

יש איזה טיפים ?.........

בשורות טובות
13 תגובות
עמוד 1
  • שיהיה בהצלחה, חמודה!!!!!!!!!!!
    לגבי הטיפים תסתכלי בהודעות הדביקות למעלה או בפורום הזה או בפורום טיפולי פוריות: יש שם רשימה של טיפים נהדרת בה כל אחת תמצא את המתאים לה....
    הרכבת שלי מתעכבת, ואני נהנית מהנוף...
  • אני כל-כך מקווה בשבילך שהחודש זה יהיה החודש שלך...
    תחשבי טוב-יהיה טוב
  • הלוואי... שלקראת ראש השנה אני אקבל מה' מתנה ..... ואצליח להיקלט... ושכל אלה שנמצאות במצבי שיתברכו אמן אמן בראש השנה הזה להכנס להריון !!!!!

תודה לך "מצפה ומייחלת 25 "וכמובן "papaya".....

בשורות טובות
  • המון המון בהצלחה, תאמיני וזה יקרה
    אני ממש מאמינה שזה קרוב זה מעולה שיש לך מעקב זקיקים ככה תוכלו לכוון את האנרגיות ליום הנכון...בהצלחה. מחזיקה לך אבצעות
  • הלוואי שבמקום בדיקות הורמונים תעשי בדיקת בטא חיובית
  • אני מחזיקה לך אצבעות!!!

• אוף......
    לא רציתי להעמיס על הרגשות שלי אתמול אבל ככה בשעות הצהריים נזכרתי בכמה דברים שאמר לי הרופא לפני שנתן לי הפניה לבדיקת ההורמונים... הוא אמר לי שיש לי שחלות פוליציסטיות ושרירית הרחם שלי היא רק 4.8 ס"מ.. ראיתי את זה גם כתוב על גבי הדפים שהדפיס לי, חשבתי שזה לא כזה רציני ודווקא יצאתי שמחה ממנו ומלאת אופטימיות,
    אבל כשהגעתי לעבודה, ממש ככה מתוך סקרנות, בדקתי באינטרנט את שני המושגים שעליהם הוא דיבר וזה לא נראה טוב מה שהיה רשום שם באתרים, ככל הנראה שחלות פוליציסטיות מקשות על הכניסה להריון, והרירית ? בכלל... עד שהיא לא 6 ס"מ היא בכלל לא טובה לתת קרקע לבייצית..
    ואני ממש מלאת חרדות ותסכול... כל היום חשבתי על זה אתמול והיום, במקום להיות רגועה ואופטימית אני עוד יותר מבואסת ולחוצה מזה

בשורות טובות
  • נכון שעם שחלות פוליציסטיות יותר קשה להיכנס להריון, אך זה לא בלתי אפשרי,
    יש צרות גדולות מאלה - האמיני לי מניסיון
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • ניתן להיכנס להריון עם שחלות פוליציסטיות!
    השד לא כזה נורא!!!!
    תיהי אופטימית, זה חשוב!
  • תודה מרבלס אין עלייך...
    הדאגה העיקרית שלי היא שאין לי מושג עכשיו מתי הביוץ.... כי אם בכלל יתקיים ביוץ הוא כנראה יהיה ביוץ מאוחר כמו שאמר לי הרופא... ואין לי שמץ מתי זה צריך לצאת החודש...

בשורות טובות
  • קודם כל רצוי שתרשמי לך כל כמה ימים את מקבלת מחזור, אם את כבר יודעת בערך תעשי ממוצע של הימים. הביוץ מתרחש בדרך כלל 13-15 יום לפני קבלת המחזור.
    אז למשל אם את מקבלת מחזור כל 30 יום לדוגמא זה אומר שביום ה-15-17 סביר להניח שיהיה ביוץ. רצוי לקיים יחסים יופיים לפני החלון פוריות ויום אחרי.

ישנה עוד שיטה שיכולה להקל עליך , שיטת "חום השחר" שמודדים חום כל יום בשעה מסוימת , בדרך כלל בביוץ המדחום יראה עליה של 0.5 -1 טמפרטורה ומיד אחרי ירידה. אבל מומלץ לעשות אותה מתחילת החודש.
    אני מצרפת לינק ששלחו לי שניתן לרשום את הטמפרטורות של כל יום וזה מסדר את זה בגרף. צריך להירשם לאתר והחיסרון זה שהוא באנגלית. אולי זה יעזור לעוד בנות:
     http://www.fertilityfriend.com/

• כמו שאמרתי... מרבלס אין עלייך !!! כייף לראות את התגובות העינייניות שלך שיהיה לך חג שמח מלא בברכות ובשורות טובות

בשורות טובות
  • לי שי שחלות פוליציסטיות ונקלטתי בהריון הראשון על הפעם הראשונה מה שלא כל כך הולך לי עכשיו בהריון השני בגלל בעיות במחזור אבל זה בהחלט אפשרי להכנס מיידית להריון עם שחלות פוליציסטיות אז אני מאחלת לך בהצלחה ולא לחשוב מחשבות שליליות שנה טובה
    http://www.holdthatpic.com/
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה