היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום לכולן אנו מתכננים הריון שני ויש לי כמה שאלות ( כבר הספקתי לשכוח וחוץ מה שאני לחוצה הרבה הרבה יותר מהפעם הראשונה): * התחלתי לקחת חומצה פולית לפני כחודש... אני יודעת שמומלץ לקחת 3 חודשים...עד כמה זה באמת נחוץ? חשבנו שנחיל לנסות כבר מעכשיו (זה יכול לקחת כמה חודשים, אין לדעת:-) * האם צריך לעשות בדיקות גנטיות נוספות? עברו למעלה משנתיים מהבדיקות הקודמות.... אולי יש בדיקת חדשות.... *מישהיא פעם השתמשה בבדיקת ביוץ? יש בדיקה מומלצת יותר\פחות? איך זה עובד בדיוק? תודה לכל העונות:-) נ.ב: לא ברור למה אני כ"כ לחוצה הפעם, אולי כי אני דואגת מה יהיה עם הילד המקסים שלי,שבטח יהיה לו ממש קשה.... אולי כי "לא נעם" לי מהעבודה, היחסית חדשה שלי (5 חודשים......)
4 תגובות
עמוד 1
1. מומלץ לקחת חומצה פולית לפני 3 חודשים אבל אם נקלטת לפני זה לא כל כך חשבו כי את ממשיכה לקחת חומצה פולית בהריון גם ואם נקלט אחרי 3 חודשים גם כן זה לא חשוב אני לקחתי חומצה פולית 7 חודשים עד שנקלטי תמשיכי לקחת
2. תבררי מה עשית ומה חדש אם את רוצה לעשות אז תעשי את הבדיקות החדשות
3. אני השתמשתי אבל נראה לי שזה רק ביזבוז כסף קניתי 2 ערכות והראו לי כל החודש שיש ביוץ לא מאמינה בזה