היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היה לי קשה, בכיתי, התייפחתי... ולאורי ועילאי היה כיף, והם לא בכו שהלכתי ,
15 תגובות
עמוד 1
נו את רואה ?! ממש כיף לשמוע שהם נהנו ! והשתלבו יפה [
שירה
שירה, מסכנוני..
נקווה שמחר יהיה יותר טוב!
איזה כייף שהם השתלבו כל כך יפה!!! שירה, אולי תבקשי מהמטפלות שיקחו אותו לשירותים יחד עם ילדים שכבר גמולים כשהם צריכים... ככה עשו בגן של עידן ואז הוא ראה אותם ורצה גם
איזה מתוקים תעלי תמונות....... אני מחר יעלה ב"ה שנכנס ליומנו הראשון בפעוטון.....
נסו את זה!! עוד לא קיבלתי צ'ק ...אך בנתיים צוברת סנטים :-)
נטלי - אני גרועה!!
לא לקחתי מצלמה... מחר אני אקח ואני אעלה תמונות!
יהיה בסדר....
ל הקטע שהוא יחד שגמול בקבוצה שלו , אז אין את מי להארות לו , הוא גמול לגמרי , כבר 3 חודשים בלי טיטול [
שמחה שעבר להם בקלות!
שימשיך ככה...
אנחנו מתחילים רק מחר...
נועה בהתחלה לא הבינה איפה היא נמצאת אבל אחרי כמה דקות השתלבה יפה
טוב, אצלנו זה היה מורכב:
ליאב התחיל ביום חמישי שעבר הסתגלות של שעה אחת עם ההורים בשישי שעתיים לבד.... והוא עמד בזה בגבורה... וביום ראשון היה אמור להיות עד 12 ...אבל....כמובן...הוא היה חולה עם גרון... איזה באסה... שבר לו את הרצף.... היום החזרתי אותו לגן, כולם היו אמורים כבר להיות יום מלא אבל בגללשהיה חולה אני הייתי צריכה לקחת אותו ב 11:30 כדי לא להכביד עליו... אמרתי למטפלת שאם היא מרגישה שקשה לו מידי שתתקשר ואני אבוא לקחת אותו...וכך היה... היא התקשרה ב 10:30 ואמרה שהוא לא מפסיק לבכות וקשה לו מאוד...כשהגעתי היא אמרה שהוא לא נגע בארוחת בוקר, והיא החליפה לו חולצה מרוב שהיא היתה רטובה מהבכי... אהובל יבי...נקרעתי...והוא התחיל לדבר איתי בדרך הביתה והיה צרוד מרוב הבכי... אתן קולטות...
יהיה בסדר! אני שיצאתי מהכיתה בכיתי גם... הינו בגן שעתים, אני נשארתי עד השעה 8.45 ולא כי עידן רצה אותי אלא סתם. עידני לא בכה גם לא שהלכתי שיחק יפה, רק שחזרתי לקחת אותו ראיתי שהיה עם המטפלת- כי התחיל להיתבכיין היתעיף כבר, חזרנו לבית הוא אכל ונשפך לישון ה' שמור על יקירי!