התייעצות בנושא סרבנות אמבטיה :)) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן!

מקווה שעבר עליכן יום קל עד כמה שאפשר, במיוחד לזאטוטים שהולכים לגן פעם ראשונה...
15 תגובות
עמוד 1
  • היי!
    אני הייתי מקלחת את עידני עם חיתול,
    קודם עוטפת אותו בחיטול ואז טובלת במים, הוא מרגיש עטוף ומוגן.
    היא עדין קטנה, תנסי, ככה קילחו גם אותי וגם את בעלי.
    בהצלחה
  • תבדקי שהמים לא חמים מידי!
    בפעמים ראשונות קורה שהם בוכים אבל אחר כך הם ממש נהנים!
    55555
  • אני בדעה שתינוק אמור לאהוב מיקלחת הכי בעולם, תשעה חודשים הוא היה במי שפיר
    וברגע שעושים לו את האמבטיה הוא רגוע ואוהב...בזמן שכמובן האמא משרה עליו המון רוגע ושלווה..
    לא לשדר לחץ ולשחק ולשיר חזק,,,בגיל הזה ממש בעדינות, בלטיפות...
    אצלי ברוך השם שתיהם מתים על מים ואמבטיה...
  • גם אנחנו שמנו חיתול בד באמבטיה, חשבתי שאנחנו היחידים בעולם!!! מרטיבים אותו ומניחים מעל התינוקת, זה עוטף אותו\ צף מעליה כזה ומרגיעה מאוד...
    אני הייתי שמה מוזיקה מרגיעה ברגע, ומדברת בטון מרגיע תוך כדי ומסבירה שעכשיו נעשה אמבטיה, ומפשיטה בעדינות, ומורידה ממש לאט למים.
    -את יכולה לנסות לשנות טמפרטורה של המים, או החדר עצמו, את הצורה שאת מורידה אותה לאמבטיה, אוליי זה מבהיל אותה.. או לשנות את שעת האמבטיה, והאמת ששמעתי כבר על תינוקות שלא אוהבים אמבטיות... שיהיה הצלחה!!
  • אני לא השתמשתי בחיתול , קניתי שעוונית מיוחדת לאמבטיה שמתחברת לדפני..

• נטלי- לא הבנתי מה קנית? שעוונית שמתחברת לאן?
  • ליהי, מותק.
    גם לי היתה בעיה בהתחלה עם דור.
    שמתי מגבת על הדפני והקפדתי שהיא תהיה חמימה לפני שאני מכניסה אותו. לפני שאני מכניסה אותו למים, אני לוקחת קצת מים חמים ומעבירה לו על הרגליים ועל הגב.
    חוץ מזה, החל מלפני כמה שבועות הוא התחיל לאהוב את העניין - תני לה לגדול קצת ויש סיכוי טוב שהיא ממש תאהב את האמבטיות
  • לא ידעתי שזה השם, אצלנו זה פשוט הזה של האמבטיה...
    התכוונתי לחיתול בד שמכסה מעל התינוק, ולא מתחתיו, יש שעוונית מיוחדת לזה.. נחמד לשמוע, ותודה על הקישור...
  • כן מאמי...את האמת על השעוונית רק בחבילת לידה של ליאם גיליתי וראיתי ואז קניתי..
    באוריה השתמשתי גם עם חיתול..
  • הי,
    ליאל מהרגע הראשון לא אהב את הדפני לא משנה באיזה וריאציות עם חיתול , בלי חיתול שעוונית וכו.
    בעקבות אחת ההמלצות (דרך אגב של מישהי כאן מהפורום
  • גם לנו יש את הדפני, ועל זה היה לנו בהתחלה כיסוי מיוחד...נועם מההתחלה אהב את המקלחות אז לא יודעת כ"כ...
    אבל זה משתנה לדעתי עם הזמן, היום הוא ממש אוהב, בועט משחק...צוחק
  • גם לי יש את המזרן הצף, עוד מאליה..מומלץ
  • בנות יקרות, רציתי להודות לכן מכל ה -
  • לי יש את ה"צף - קל" שזה פשוט קסם!!! שירה ממש אהבה אותו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה