יש מצב??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש מצב לשיניים כבר?!
    לא יודעת כבר מה עובר על נועם ביומיים האחרונים, הוא ממש עצבני...בוכה מכל שטות וצורח...
    נראה כאילו משהו מציק לו, עצבני מאוד...לא ישן כמו שצריך. ישן את השעות שלו בלילה, קם בבוקר ועד 7 בערב הוא לא ישן, עד שב7 הוא נרדם עד 10 וחוזר לישון ב12-1 בלילה...
    לא יודעת מה זה יכול להיות שיניים? הוא תמיד משחק עם הידיים בפה, מלא רוק מרייר...
    מה כבר יכול להציק לו?

11 תגובות
עמוד 1
  • יש כאלה שיוצאים להם שיניים בגיל ארבעה חודשים.., למרות שאומרים שכמה יותר מאוחר
    יצאו השיניים זה טוב, ופחות טוב שיצאו מוקדם...
    יכול להיות שיש לו גזים...וזה גם תקופות שלפעמים הם לא רגועים ומתחילים להכין את החניכיים.....
    לגבי הרוק והכנסת ידיים לפה זה הגיל וזה יקרה במשך כמה חודשים רוק ואצבעות
    זה טבעי וקורה עם כולם.
  • נטלי אבל מה זה רלוונטי? נכון אומרים שזה יותר טוב, אבל זה לא בשליטתנו.

בכל אופן, יכול להיות שיניים, סביר יותר גזים

באהבה, סיון
  • ברור שזה לא בשליטתנו!
    מה קשור רלוונטי
    זה משפט נכון, פחות טוב שיצא מוקדם , ויותר טוב שיצא מאוחר!
    וזה לא בשליטתנו ואין מה לעשות!

• לא יודעת...נועם אף פעם לא סבל מגזים..הוא תמיד משחרר חופשי..לא חושבת שזאת הבעיה
  • לא מאמי...
    את לא יכולה להושיב אותו בעצמך או להעמיד אותו, זה לא בריא...
    הוא צריך לעשות את זה לבד בזמן שלו..

• שנהב מאמי הגיוני שהוא מתחיל קודם חניכיים את יכולה להשתמש בטיג'ל זה עוזר להקל על הכאב
    לגבי הישיבה זה לא רצוי אבל גם אברהם היה ככה ומה שעשיתי הייתי נותנת לו לשחק בלול שמה לו קשת ומשכיבה אותו בצורה כזאת שיש לו מאחורי הגב שני כריות
  • לרוק וידיים בפה, תתרגלי..זה ממשיך לתקופה, וזה מאוד חשוב להתפתחות שלהם. יכול להיות שהחניכיים מתפתחות ומכינות את עצמן לשיניים, או שאלה השיניים עצמן, תנסי לשים טיג'ל , זה מאוד מרגיע, גם נשכנים קרים כאלה מרגיעים.
    יש תקופות כאלה, לא רגועות עם בכי, שלא תמיד יודעים למה הם, אבל הן עוברות כמו שבאו...
  • יש מצב שזאת ההתחלה... אבל זה יכול להימשך לזמן מה עד שהשיניים יתחילו לצאת באמת....
    נור הוציאה שן ראשונה ב בראשון לאוגוסט שזה ממש 6 חודשים וחצי היום יש לה 2 שיניים למטה ושן אחת למעלה .... היא ממש נושכת

Nancy & Nour you are the proof that angles really exist....
  • הי,
    גם אצלינו בגיל הזה היה ממש אותן תופעות והיה ממש עצבני, רוק זה נורמאלי ואצל כולם ככה אין לך מה לדאוג. לי אמרו ש"מה פתאום שיניים, זה נורא
    מוקדם וכו" בסוף יצאה לו שן 1 בגיל 4.5 חוד
  • תודה יקירות שלי! אקשיב לעצותיכן...ואקנה טיג'יל...
  • בס"ד

אני רוצה להמליץ גם על "גליגם" - זה סירופ טעים שעזר לי מאוד עם אביגיל!

פיצפיצון יפה שלי...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה