חופשה ודמי לידה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות רציתי לשאול בייעוץ מס אבל הבנתי שהוא כבר חודש +לא פעיל ...
    אז האם אתן יודעות איך הולך הקטע עם הדמי לידה ?
    אני כרגע עובדת אבל התחלתי רק מה-01/05/10, בחודש אפריל לא עבדתי - וגם בכמעט חצי שנה שלפני כי היינו בחו"ל .. והתלוש האחרון שלי שלפני הוא מחודש אוקטובר 2009

אני זכאית לדמי לידה? אם לא אמרו לי משהו על לחתום אבטלה כיביכול ? לא יודעת לא הבנתי אבל אני אשמח מאוד אם תעזרו לי בנושא ....
    תודה
5 תגובות
עמוד 1
  • אורית עדיף שתתקשרי לביטו הלאומי הם עובדים מ9 עד 15 במענה הקולי *6050 לכל היותר תבדקי באתר אינטרנט שלהם
  • כמה זה דמי לידה..?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    איזה טוב ה'
  • דמי לידה מרביים - עבור 14 שבועות (98 ימי זכאות) - ישולמו ליולדת שהפסיקה את עבודתה בזמן ההיריון שהסתיים בלידה, וששולמו בעדה דמי ביטוח  לפני היום הקובע על-פי הפירוט הזה:
    10 חודשים מתוך 14 החודשים שלפני היום הקובע או
    15 חודשים מתוך 22 החודשים שלפני היום הקובע.
    מחצית מדמי הלידה ישולמו אם שולמו בעדה דמי ביטוח בעבור 6 חודשים מתוך 14 החודשים שלפני היום הקובע .
    לעובדת עצמאית יובאו בחשבון תקופות העבודה שבעבורן שילמה דמי ביטוח.
  • טוטילה ( סליחה שאני לא יודעת את השם שלך )

"10 חודשים מתוך 14 החודשים שלפני היום הקובע או
    15 חודשים מתוך 22 החודשים שלפני היום הקובע.
    מחצית מדמי הלידה ישולמו אם שולמו בעדה דמי ביטוח בעבור 6 חודשים מתוך 14 החודשים שלפני היום הקובע ."

זה אומר שאם הזמן היחיד שלא עבדתי זה החצי שנה האלה- אבל בשאר הזמן שולם דמי ביטוח לאומי אני אמורה לקבל ?
  • אם התקופה היחידה שלא עבדת היא 6 חודשים במשך 22 החודשים עד הלידה, אז תהיי זכאית לדמי לידה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה