ראש השנה.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

11 תגובות
עמוד 1
  • אנחנו מתחלקים בחגים, ככה שראש השנה אנחנו עושים באשדוד אצל משפחתי היקרה...
    וסוכות ב"ה עם חמי וחמתי וגם ניהיה באילת ב"ה..

לגבי האוכל והמטעמים הטעימים אין על האוכל המרוקאי שלנו
  • אני עושה אצל חמותי בגלל שזה יוצא שבת חתן של אחיין של בעלי
    אני לא מבשלת כלום אבל היא מכינה קוסקוס ועוד איזה מאכל ספרדי שאני תמיד שוכחת את השם שלו
  • גם אנחנו אצל משפחתי היקרה וכמו שנטלי אמרה אין על האוכל המרוקאי ועל הסלטים כמובן שבלעדיהם זה לא חגגג!!!
    ועדיין לא הגעתי לשלב שאני צריכה להכין משהו....

• אנחנו עושים אצל סבתא שלי! וכמובן שאין על האוכל המרוקאי....
  • אני מבינה שכולן מרוקאיות....
  • בהחלט שאין על האוכל המרוקאי!!!

לצערי הפעם תורו של בעלי...

אז הפעם אנחנו אוכלים אצל חמתי

• אצל חמי וחמתי עם ההורים שלי ואחי ודודה של בעלי עם בן זוגה ואחות של בעלי...

חמתי מבשלת אימא שלי אחראית על הקינוח :) ואני אחראית על הטעימות
  • אני אצל סבתא שלי - עם כל המשפוחה - ובעלי באומן
  • אני בבית לבד עם בעלי (נקווה שלא יבריז הפעם...)
    HOME SWEET HOME
  • אני עושה אצל ההורים שלי....בערד
    וכמו שאמרו אין על האוכל המרוקאי....למרות שאנחנו אשכנזים
  • בס"ד

אצלי! אני מארחת את חמותי גיסי וגיסתי...
    משהו מיוחד? אני יודעת? יש לי קצת בעיה עם חמותי- היא נשואה לטריפולטאי ולמרות שהוא בחו"ל כרגע, היא תבשל חריימה, מפרום וב"ה שאת השאר- אני (מצטערת, היא פשוט עושה חריימה לא טעים ואני לא אוהבת מפרום....).
    אה- אבל היא תכין עוגת גבינה (כי יש לי יומולדת וזה מה שביקשתי!), ומרק עוף (ואין על המרק עוף שלה...אשכנזי וטעים חבל"ז)!
    אני מכינה- סלט סלק, סלט גזר מגורד, טחינה ,עוגת קרמל (צריך שתהיה עוגת פרווה), קומפוט, חמין מרוקאי, אפונה וגזר, ומאכל שנקרא אושפלו (מבית אימא)- שזה אורז עם גזר ועוף... ממש טעים!

פיצפיצון יפה שלי...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה