שתפו אותי קצת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני יודעת שאין מה להשוות, וכל אחת והפרוטוקול שלה,
    אבל למי שלא איכפת לפרט את הפרוטוקול שלה בהפריה
    אשמח לשמוע.
    מי שכבר עשתה יכולה לרשום לי גם, ואם היו תופעות לוואי או ציסטות הייתי גם מעוניינת לשמוע,

פשוט אין לי עם מי לדבר,
    ואני רוצה לעשות מחקרון קטן ויותר להתמצא לקראת מה אני הולכת

תודה בנות
    מיה שמחכה לחסידה.....
12 תגובות
עמוד 1
  • הלוואי והייתי יכולה לשתף אותך אבל עשיתי רק הזרעה אחת וזה הצליח.
    בקרוב יוחלט האם אני הולכת הפעם להזרעה או להפריה
  • שלום, מיה!
    אז כמו שאמרת כל אחת והפרוטוקול שלה.
    אפילו לאותה אחת יכול להיות פרוטוקול שונה בכל פעם.
    בילד הראשון שלי היה לי פרוטוקול שדומה מאוד למה שהרופא נתן לי עכשיו, אבך עם שינויים קלים.
    אז ככה:
    1) התחלתי עם כדורי PROVERA פעמיים בשבוע למשך שבוע
    2) יומיים אח"ע התחלתי להזריק DEKAPEPTIL זריקה שלמה
    3)לאחר שקיבלתי ווסת סיום השלישי ב.דם ןU.S ןאז ירדתי לDWKAPEPTIL חצי והוספתי GONAL F 222 יחידות למשך 5 ימים
    4) ביום שישי אני אמורה לעשות עוד ב.דם וU.S ואם הכל יהיה בסדר אני אתחיל MENOGON אב לא יודעת לכמה זמן-כנראה שבוע
    5)ואז באיזשהו שלב שאיבה, הפרייה, החזרה, ובע"ה הריון

ומה אצלך?
  • עדיין לא התחלתי, יש לי מחזור נורא שונה החודש ואני בכלל מתלבטת אם לחכות,
    המחזור החודש בלי כאבים ודימום ממש קל בקושי מצריך פד...
    אני אפילו מתקשה בלהעריך מתי זה היום הראשון
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • כן, הפרוטוקול די דומה.
    אה, לגבי הMENOGON אני אמורה לעשות 3 אמפולות כל פעם.
    הפעם עוד לא הגעתי לשלב הזה.

בילד הראשון אני לא זוכרת אם היו לי את אותן הכמויות והתרופות, אבל אני זוכרת ששאבו לי 16 ביציות, מהם הפרו 9, אבל שרדו רק 4
  • היי מתוקה קודם כל שיהיה לך המון המון בהצלחה והלוואי ולא תצטרכי להגיע לזה בכלל....

אני עברתי כבר 2 הפריות שכשלו..
    בהפרייה מס' 1- היה לי פרוטוקול קצר אני לא זוכרת בדיוק את המינונים אבל זה היה גונאל 5 ימים בערך ואז עוד שבוע צטרוטייד + מנופור התחלתי עם 4 אמפ' ובהמשך 5 אמפ' שאבו לי רק 3 ביציות ורק 1 הופרתה והוחזרה כמובן שכשל...

הפרייה מס'2 התחלתי אותו דבר רק מינונים יותר גבוהים גונאל 375 צטרוטייד ואז 5 אמפ' של מנופור.. אחרי שאני מזריקה כל יום וכאב לי כל כך הגעתי לUS והופ האחות מתקשרת אלי ומבשרת לי שהיה ביוץ.... ( עם הזריקות לדחיית ביוץ היה לי ביוץ) ולהפסיק הכל כמובן שחשבתי שזהו אני עומדת להתעלף לא הפסקתי לבכות במשך יומיים ופשוט לחכות עוד חודש לי לא אשרו כל חודש לעשות טיפול צריך לחכות לוסת חדשה אחרי ההפריה... כמובן שהיו לי ציסטות אני חושבת אחת או 2 גג...

ועכשיו אני בעיצומו של הטיפול ה3- שמתפללת שיצליח ויגיע ההריון המיוחל...
    עכשיו קיבלתי פוטוקול ארוך מהוסת הקודמת שתיתי כל יום גלולה למניעת הריון....
    ( להוריד את כל ההורמונים בגוף ואת הציסטות) במשך שבועיים ואחרי 5 ימים קיבלתי שוב והתחלתי להזריק דקפפטיל 0.1 חצי מזרק ביום השני גונאל 450 למשך 5 ימים וביום שבת מנופור 6 אמפ' עם חצי דקפפטיל כל יום עד היום....... יש לי בנתיים לפני אתמול 4 זקיקים....

שיהיה המון בהצלחה וכל שאלה אני כאן
    הכל זה מלמעלה... בעזרת השם הריון במהרה
  • ובקשר לתופעות לוואי הרוב זו עייפות ובימים האחרונים יש לי ממש בחילות אולי כאב ראש מידי פעם..... חוץ מזה הכל בסדר :)))))))))))))
  • מיה יקרה,
    איזה כיף לראות שהתאוששת.
    גם אני הייתי בתקופה שרציתי להרים ידיים ואז הבנתי שאם אני לא יעשה כלום לא יקרה שום דבר.
    לשתף אני לא יכולה כי עדיין לא עברתי (בקרוב מאוד אני יעבור...) אבל ידע זה הכוח הכי גדול שלנו וככל שיודעים על התהליך יותר הוא הרבה יותר קל לעבור אותו.
    ומיה מותק, גם אני רוצה שיהיה לך תינוקי
  • איזה מתוקות - ממש תודה,
    זה שקיבלתי רק 187.5 - זה לא בעיה?
    יהיו לי מספיק זקיקים?
    הרי לא כל מה ששואבים זה ביצים טובה, ולא כל מה שמופרה זה עובר טוב.
    אני רואה שאצלכן נתנו כמויות גדולות יותר של גונל.
    על סמך מה?
    בנות כמה אתן ?
    זה קשור לגיל ?

וליידי - אני רוצה שגם לך יהיה תינוקי,
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • מיה!
    לגבי הכמויות-אני חושבת שזה תלוי בהכל-הגיל, חומרת הבעיה, מספר ההפריות.
    הרופאים בדר"כ לא נוטים לפוצץ בכמויות מההפרייה הראשונה. וגם כל רופא מחליט לגבי כל מטופלת לפי שיקול דעתו המקצועית.
    אז ככה שאין לך מה לדאוג-הכל יהיה בסדר, בע"ה

נענע!
    אני מחזיקה לך שזו תהייה ההפרייה השלישית והאחרונה, בע"ה
  • מיה אני בת 26 ואצלי הגוף מגיב לאט להורמונים בגלל זה מעלים לי את המינון מה גם שיש לי רזרבה שחלתית נמוכה זה אומר שלא יהיו לי הרבה ביציות..... קצת מסובך להסביר ואני לא כל כך טובה במילים לא רוצה להטעות..... שיהיה בהצלחה

סמיילי מתוקה תודה והלוואי ויהיו רק בשורות טובות לכולנו............

• מיה יקרה ! אשמח לשתף אותך..אני עברתי שלושה טיפולים ארוכים. בדיוק מה שכתבו פה הבנות.פעמיים דיכוי היה חזק ויצאתי עם ביצית אחת. אז עשו לי הזרעה. בפעם הקודמת שאבו לי 4 ביציות והופרו 2. אבל לא נקלטו. עשיתי הפסקה של חודשיים כי טיפול ארוך הוא מאוד קשה...חודש זריקות.לא היה לי כוח להתחיל שוב.אז נפלתי על רופא שאמר שבגלל הגיל והתגובה שלי לdeca אולי עדיף טיפול קצר. התחלתי ביום ראשון להזריק פיוריגון 450 .ביום שישי הוספתי מנוגון 2 ואורגלוטרן (זה דיכוי אבל מאוד קל) ביום ראשון היו לי 8 זקיקים גדולים ואמרו לי בצהריים להזריק עוד פעם ובערב ovitrel. ביום שלישי עברתי שאיבה של 10 ביציות. 5 הופרו.שלושה אצלי כרגע ושתיים מחכים לי (כמו שאת יודעת). אני יודעת שכל כישלון הוא קשה אבל אחרי טיפול הזה אמרתי לעצמי שאני מוכנה לעבור את זה בלי הפסקות, כי זה הרבה יותר קל. הייתה לי תגובה לא טובה של דיכוי..נפוחה , עייפה , עצבנית...פה הכל עבר מהר.בדיוק שבוע.אני מקווה שלא אצטרך שוב ..(דרך אגב ,מה שכתבתי אתמול, היום שקט .ואין כלום.רופא אמר שזה יכול להיות השתרשות..) מקווה לטוב ומאחלת לך המון בהצלחה.
  • יאללה מותק אני מחכה כבר שתודיעי בשורה משמחת,
    אני אקפוץ עד השמיים משמחה בשבילך ,
    הלוואי הלוואי ששתצליחי, זה נשמע טוב הפעם, נשמע כמו טיפול מנצח....
    ויש לך עוד שניית קפואים כך שתהיו משפחה מרובת ילדים בסוף
    מיה שמחכה לחסידה.....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה