היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אתמול (שלישי) עבר השבוע הראשון של הדיאטה שלי. נתתי עבודה רצינית בחדר כושר, ממש הפקדתי על התפריט, הדיאטנית שקלה אותי ו......
ירדתי רק 600 גרם. הייתי מבואסת לגמרי.
אבל
כשהיא הסתכלה על הפלט היא היתה ממש בשוק - מסתבר שבניתחי 700 גרם של מסת שריר (במילים אחרות, זה כאילו שירדתי 1300 גרם) טוב, היא מרוצה, אני מרוצה
9 תגובות
עמוד 1
מעולה מאמי!!!! שאפו, התחלה טובה!!! בהצלחה מאמי..
לי הולך סבבה, אני עושה דיאטה בלי התעמלות, אוריה מריצה אותי מספיק... לגבי המישקל רק שבוע הבא אני אהיה בטיפת חלב עם ליאם אז אני אשקל ואני אראה איפה אני עומדת..
אלינורי עזבי אותך מהמשקל!!! תתאמני תאכלי נכון ואל תשימי לב למספרים!!!
שיהיה בהצלחה
בס"ד
אני בבאסה מהמשקל! אני משתדלת להיות ילדה טובה עם האוכל (סה"כ מצליחה בהדרגה) אבל אין לי תקציב לחדר כושר, ואני מחכה שבעלי יסיים את סמסטר הקיץ שלו (שזה אומר לימודי ערב) כדי שאוכל לצאת להליכות קצת.... בהצלחה לכולן!
פיצפיצון יפה שלי...
אני אוכל לעדכן בימי ראשון, אז אני הולכת לקבוצה שלי... ביום ראשון האחרון ירדתי ק"ג בול, מאוד שמחתי... זה נתן כוחות לעוד שבוע כמו תמיד אבל............ השבוע היה לי עלה פנים, בטוח לא ירדתי כלום או לפחות לא הרבה ובכלל מקווה שלא עליתי :(, לינוי הייתה ממש חולה וכל החזרה הרשמית לשנת לימודים (למרות שחזרתי לעבוד לפני חודש אבל זו הייתה קייטנה היה יותר קל עכשיו זו ההתחלה האמיתית, הגן). אז שיהיה לכולנו בהצלחה הכי קטע ששבוע הבא זה חג שבוע אחרי אני בנופש שבוע בדרום במלון ואז סוכות, איזה חודש קשה , יהיה לי האמתצ הכי קשה זה במלון וכל השאר מקווה להסתדר....... ואוי וואי בכל מקרה אחרי חודשיים וחצי שאני בקבוצה הורדתי 11 ק"ג -800 גרם... וביום ראשון הקרוב בעזרת השם אעדכן איך היה לי השבוע הזה!!!! [/url
ורה - בתמונה החדשה שלך עם לינוי ב FB ממש רואים שרזית בפנים! כל הכבוד, אחות!
כל הכבוד אלינור! 600 גרם זה יפה מאוד! (למה לעזאזל אין פה אייקון של כפיים!!) 55555
כל הכבוד סאני!!!!
אני לא יודעת אם ירדתי או לא אין לי משקל הפחתתי מהמתוקים והמלוחים והתחלתי לאכול ארחת צהריים במקום נשנושים עכשיו במתנ"ס אצלנו התחיל המכון כושר לפעול אחרי חופשה של חודשיים מקווה ללכת אגב מאוד זול אצלנו החדר כושר 130 שקל לחודש 3 פעמים בשבוע