גמילה מטיטולים.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בס"ד

היי לכולן,

אנחנו בשלבי גמילה (כרגע רק ביום)- ולאביגיל יש תסביך- היא לא רוצה לעשות צואה בסיר! היא אומרת שהיא פוחדת מהצואה! מישהי נתקלה בדבר כזה?
    הקיצר כל פעם שהיא צריכה היא רצה כמו עכבר מפוחד לחדר שלה (לעשות שוב בתחתונים!)... זה משגע אותי!
    הצלחתי כמה פעמים להושיב אותה על הסיר בזמן- אבל היא בכתה כל הזמן עד היא סיימה ... מה עושים?

פיצפיצון יפה שלי...
5 תגובות
עמוד 1
  • פצפוץ, גם אצלי היה סיפור דומה ובמשך תקופה עדי הייתה עושה בתחתונים.
    אבל אחרי חודש בערך היא עקלה את הרעיון והלכה לשרותים.
    אגב ייתכן ותיהיה לה עצירות כמה ימים. אל תתרגשי מזה, אני נתתי כמה פעמים פגלקס והעניין הסתדר.
  • כבר הורדת לה את החיתול?
    אולי מוקדם מידי אם היא מפחדת.
    ברור שזה מוכר.
    עדיף לחכות עוד קצת מאשר לחוות את החוויה שלא נעימה של קקי בתחתונים.
    מה עם סיפורים? קראת לה? חשוב להגיב לה בשמחה שהיא עושה קקי, לא משנה איפה, העיקר שלא תבהל מזה , ככה הביטחון יעלה והיא בסוף היא תעשה בסיר.
  • גם אצלי איתמר לא רצה בהתחלה לעשות קקי בשירותים ,אני ייחסתי את זה לזה שפעוטות בגיל הזה חושבים שהקקי הוא חלק מהגוף שלהם ומפחדים שהוא יוצא.
    מה שממש עזר אצלי זה להסביר לו שאנחנו לא צריכים את הקקי ,ממש סיפרתי לו סיפור שאחרי שהוא אוכל הגוף בבטן הגוף שלו לוקח דברים טובים ונחוצים ומה שאנחנו כבר לא צריכים יוצא בקקי ואנחנו לא צריכים אותו ,נפרדים יפה מהקקי ואומרים שמחר יהיה חדש! וזה ממש עזר לו לעשות בסיר ובשירותים.
  • אצלנו היא גם פחדה, אז אחרי שברח לה לקחנו אותה לשירותים רוקנו את התחתונים לבפנים ונפרדנו, אחרי פעמיים כאלה היא כבר רצתה להגיד לקקי שלום בלי שהוא ילכלך אותה....
    בהצלחה!
  • גם אנחנו עשינו את מה שאמא ויותר אומרת ,כל פעם שהוא עשה בתחתונים או אפילו בחוץ ליד העץ עספנו והורדנו בשירותים.

מאיה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה