mayushka - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תתחדשי על החתימה!
    אמיתי מהמם - גדלו אותו בנחת!
    ואיך אליה גדל - חתיך אמיתי!

איך הולך? איך את מרגישה? עוד כואב?
5 תגובות
עמוד 1
  • היי מתוקה

תודה על ההתעניינות!!

עדיין כואב לי , הסירו את הסיכות , אני קמה משכיבה יותר טוב אבל עדיין לא פרפקט ואני חלשה.
    תודה על המחמאות על הבונבונים, הם באמת גוזלים אמיתיים, אליה מקסים אך מדי פעם נותן איזה "ליטוף גס" לאמיתי..
    בקרוב אצלך בובה שיעבור מהר בשלום וללא כאבים בלידה!!
  • מצטרפת לפילפלת
  • החלמה מהירה מאמי
  • תודה לך מאילה..
    פלפלת:

אני אחרי ניתוח אז נראה לי שאני לא משקפת ממש מציאות של מישהי שילדה רגיל,
    השבועיים האלה הייתי מאד עסוקה בהתאוששות של עצמי ובכאבים ותוך כדי אני מתמרנת בין שני הגוזלים כדי להעניק להם כמה שיותר התייחסות ואהבה,
    בביה"ח לדוגמא אמיתי היה רוב הזמן בתינוקיה, לא יכולתי לקום מהמיטה לגשת אליו בכלל, קמתי בקושי לשאוב חלב והאכלתי אותו וישר החזרתי אותו לשם (ארבעה ימי אישפוז)

עכשיו אני כבר בסדר ויותר מחבקת ומדברת איתו מלבד הטיפול בצרכים הפיזיים.
    אליה מתוק אמיתי מקבל מלא יחס מהוריי אבל ממחר נגמרת הקייטנה וחוזרים למציאות אז אני מקווה שיהיו לי הכוחות לטפל בשניהם כמו שצריך
  • ברור שתצליחי - אין עלייך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה