רשימת קניות לבייבי שני - עזרתכן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כעיקרון יש הכל כמעט אבל יש דברים שאני רוצה לקנות לבייבי שבדרך:

1.כל מוצרי הסופר פארם בעיקרון אקנה (בחודשים הראשונים אני אוהבת להשתמש באמול וולדה וכו'), מספריים לציפורניים ,מברשת מסרק וכו' - חדש כמובן.
    2.בגדים יש לי בטונות אז אין צורך.
    3.בקבוקים ומוצצים - אקנה חדש.
    4.לאלון אנחנו קונים מיטת מעבר וארון והבייבי יקבל את המיטת תינוק והשידה יש לי 2 עריסות אחת תהיה בחדר השינה שלנו והשנייה בקומה למטה.
    5.מצעים כנראה אצטרך לקנות עוד 2 סטים - כי הבנתי שמידות של מיטת מעבר ומיטת תינוק מבחינת מצעים זה אותו דבר? נכון?
    6. מבחינת הנקה - כבר יש לי משאבה - אקנה רק שקיות לחלב שאוב כבר יש כרית הנקה. איזה תכשיר נחשב לטוב מבחינת הגברת החלב - אני יודעת שיש תכשיר שנקרא "חלב רב"? יש עוד?
    7. עגלה יש חדשה - מתאימה גם לתינוק בן יומו עם אפשרות להושבת פעוט.
    י
    אנחנו ככל הנראה נקנה את הדברים השבוע כי אני רוצה שכבר נרגיל את אלון למיטת מעבר לפני הלידה וגם אם נקנה הכול באותו מקום סביר שיעשו לנו הנחה יפה
19 תגובות
עמוד 1
  • לא נראה לי ששכחת!
    55555

• למה את קונה מיטת מעבר ולא מיטה?
  • יש לי מיטה וחצי אורטופדית מתכווננת שמיועדת לאלון - אבל היא ענקית ...
    מעדיפה קודם להעביר אותו למיטת מעבר ואז הגיל 4-5 למיטה ה"גדולה"...
  • גם אני החלטתי שאני לא מוותרת על מיטת מעבר!

איילי גבוה וכנראה שיצטרך לעבור למיטת מעבר עוד כמה חודשים!
    מיטת מעבר משמעותית נמוכה ממיטת ילד רגילה. אז אם הוא ייפול (וסביר להניח שהוא ייפול) עדיף שזה יהיה ממיטה נמוכה.
    55555
  • הבינותי..
    מיטה וחצי בגיל 4-5.. סחטן עליו

• ממליצה לך לקנות בתינוקי המחירים שלו הכי זולים !!! אולי הוא לא הכי נחמד ,אבל אני מסתדרת איתו מצויין!
    לגבי ההנקה לדעתי חכי עד הלידה יכול להיות שלא יהיה צורך בחלב רב וכאלה כי כל לידה שונה מקודמותיה, ויכול להיות שיהיה לך חלב בשפע ,אמן!.חוץ מזה הדבר היחיד שהוכח כמגביר חלב במקביל להנקה תכופה זה חילבה ,אז לשתות כדורי חילבה בכמויות.
    וחוץ מזה גם אם שכחת משהו אז תמיד אפשר לשלוח את הבעל לקנות מה שחסר
  • סליחה על השאלה אבל נראה לי שזה מוקדם מידי

בשביל לקנות דברים,לא??
  • מאיה - מקווה אמן אמן שהפעם אצליח להניק. אני מתכוונת גם לקחת הפעם יועצת הנקה פרטית אם יש לך מישהיא מומלצת אשמח
  • לגבי הסירחון ,אז יש כדורים שלא גורמים לריח כמעט ,לא ב100 % .
    לגבי תינוקים אני דווקא ממש אוהבת לקנות אצלם ,צריך פשוט למצוא גישה אליו ,לבוא אליו עם רשימה מוכנה כי אין לו סבלנות חחח יש לו עובדים ממש חמודים ותמיד מחליפים לי דברים ,אבל אם את לא אוהבת אז ד"ר בייבי הם אחלה.
    לגבי יועצת הנקה יש בהוד השרון מקום שקוראים לו מעגל משפחתי נדמה לי בנווה נאמן ,יש שם יואצת הנקה אם תצטרכי אני אברר לך ,אבל לפי מה שזכור לי היא פשוט מעולה!!!
  • הנה הקישור
    http://www.mamish.co.il/he/%D7%99%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5_%D7%94%D7%A0%D7%A7%D7%94.aspx
    חנה לוינסון מאוד מומלצת

מאיה.
  • לא נראה לי ששכחת כלום, זה בדיוק מה שגם אני קניתי , חוץ מזה שקניתי גם בגדים
    כי זה בן
  • מאיה - המון תודות. יש לך מושג האם היא גם מגיעה לביקורי בית?

נטלי - בטח גם נתפנק בתוספות את הנזק נדע רק כשנצא מהחנות
  • את יכולה להתקשר ולבדוק ,אני ממש לא יודעת ,יש להם גם סדנא הכנה להנקה בתשלום ממש סימלי כדאי לך לברר
  • נזק תמיד אני יוצאת שאני נכנסת למוצצים ושילב.....
    אבל זה עדיין לא כמו הסכום של החבילה הראשונה....זה במיליון פחות...
    לא עובר את ה-2000 שקל....<לך בטח יותר כי את קונה מיטה וארון>
    כמובן שאוריה עדיין בחדר התינוק שלה וליאם בעריסה
    באפריל ב"ה אנחנו עוברים בית אז אני עושה לאוריה חדר חדש אז הנזק יבוא שוב
  • תודה
  • עגלת תאומים
  • יש לה עגלה מדליקה, מיכל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה