צריכה עצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתחיל מהתנצלויות... מזמן לא נכנסתי לפה... כמו שאמרתי, אמא שלי הגיעה לארץ אז כל דקה פנויה שיש לי אני מבלה איתה... עוד מאט אחזור להיות פעילה...
    עכשיו שאלה: אני מניקה ונהנת מאוד! נתנאל, ילד מדהים! אוכל כל 4 שעות, לפעמים אני צריכה להעיר אותו כדי שיאוכל (בלילה אני לא מעירה אותו חחחח, והוא ישן לפעמים 6 שעות). פשוט ילד מדהים. לאחרונה הביאו לי משאבה חשמלית (לפני זה היתה לי ידנית) ומשהו מוזר קורה.... אני לא מצליחה לשאוב! יוצא לי גג 50 סיסי! מהתחלה חשבתי שאני צריכה להתרגל למשאבה.... אבל ימים עוברים ומצב רק מחמיר... בלילה אני מתעוררת כי כל המיטה רטובה מרוב חלב שזורם ממני... גם באמצע היום חלב פשוט זורם ממני בלי שום סיבה אבל למשאבה אין מצב! התחלתי לדאוג שכמות החלב קטן... אבל קטנצ'יק נרא ממש לא רעב.... הרי ישן טוב 4-6 שעות אחרי ארוחה...
    יש למישהי הסבר או עצות?
    אה, ואני יודעת שכשמניקים לא צריך להסתכל על השעון.... אבל נתנאל אוכל רק 10-15 דקות... לי זה נראה ממש מעט... אבל עוד הפעם, הוא ישן טוב, עולה במשקל ועושה קקי אחרי כל ארוחה.... והרבה קקי....
    אשמח לשמוע דעתכם
5 תגובות
עמוד 1
  • הי מתוקה
  • מסכימה עם כל מילה
    www.YaaraKatz.com

• תודה
  • שלום מתוקה
    אז ככה גם לי הייתה אותה הבעיה עם משאבה חשמלית לא הייתי מצליחה לשאוב
    אפילו 60 סיסי ונועה ינקה יפה
    ולגבי השעה 5-7 דקות היא הייתה יונקת והייתה ישנה 3 שעות כי עם יש זרימה
    חזקה אז זה פחות זמן