התנצלות ואיחולים לכולן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בס"ד

בעקבות השרשור הבלתי נגמר והפינגפונג שלצערי לקחתי בו חלק פעיל מידי ככל הנראה- ברצוני להתנצל לכל מי שנפגעה עקב הנושא. חס ושלום איני שונאת אף אחת מכן וגם לא בזה למי שעובדת או לא. זה שאני חרדית לא אומר שיש לי משהו נגד מי שלא. אני גם לא נגד לעבוד ולא בעד "לדפוק את המדינה".... אז סליחה אם דבריי השתמעו אחרת... סה"כ מדובר בנושא מאוד כאוב אצלי שאנחנו נאלצים להיתמך במשפחתו של בעלי ואני מחפשת עבודה לשווא (בתקווה שהשנה החדשה תביא עמה ברכה ועבודה סופסוף). לא רשמתי את נתנאל למסגרת מכיוון שעד שלא אמצא עבודה אין טעם בכך, אבל את אביגיל בגיל שנתיים וחצי אני לא יכולה להוציא....
    היה לי מפח נפש בדיוק לפני כמה ימים כיוון שהייתי אמורה להתחיל ללמד בבי"ס ובסוף הודיעו לי שיקחו מישהי אחרת....
    שנה טובה לכולן ושוב סליחה

פיצפיצון יפה שלי...
11 תגובות
עמוד 1
  • שנה טובה מותק!! את מקסימה מקווה שהשנה הזאת תביא איתה ברכה עבורך ותצליחי אמן

• אני באיזה שלב פשוט הפסקתי לקרוא את התגובות כי ממש כאב לי לראות תגובות
    מסויימות, בכל אופן אני מאחלת לך בהצלחה במציאת עבודה השנה ושתיהיה לך
    פרנסה טובה מותק

ניתאי החיים שלי!
  • מאחלת לך שתמצאי עבודה מהר
  • פיצפוצי
    אני מעריכה אותך

והאמן בזכות החגים האלו שבאים עלינו לטובה

יפתחו בפנייך שערי פרנסה ולא יחסר לך ולמשפחתך
    אמןןןןןןןןןןןןןןןן
  • בס"ד

אני חייבת לומר לכן בנות- תודה! תודה על העידוד....
    אוהבת אתכן ומאחלת לכולנו באמת שנה טובה!

פיצפיצון יפה שלי...
  • מותק עזבי אותך מהתנצלות את מקסימה ושהשנה הקרובה תהיה הכי מדהימה ומאושרת!!

• שנה טובה יקירתי.
    את מקסימה
  • שנה טובה ומתוקה
    הצלחה בכל שנה של שפע ושיגשוג

• ואין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא
    אוצר שלי!!!!!!!!!!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה