לא מרגישה בבית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום נסענו לאימא שלי באשדוד לעשות סופ״ש ארוך פה... מאז שנכנסתי לתשיעי לא ביקרנו כאן
    הגענו וכנראה שהקטנה הרגישה לא בבית ולא נרדמה משעה חמש בצהריים עד 12 בלילה ישנה אולי חצי שעה באופן מצטבר... אני ובעלי השארנו אותה עם אימא שלי ויצאנו להתרענן קצת והיא כזאת חמודה לא עשתה בעיות אבל בדיוק כשחזרנו היא התחילה לבכות בקולי קולות (היא מאוד רגועה בדרך כלל 555) סתם ללא סיבה לא מרעב לא מגזים כנראה כי הרגישה בחסרוננו..
    אויש כאב לי הלב והתחלתי לבכות איתה... ברוך השם היא נרגעה אכלה ובשעה טובה נרדמה עכשיו (אני מקווה שעד הבוקר)

נראה לכן שהיא הרגישה שהיא לא בבית בגלל זה הייתה ככה?!
9 תגובות
עמוד 1
  • יכול להיות שהיא מרגישה, למרות שזה לא נראה הם מרגישים המון ושמים לב להכל.
    גם יכול להיות שהיא הרגישה בחסרונכם וכשהגעתם היא כ"כ התרגשה שפרצה בבכי
  • חח בכתה עד שטעמה את הסופלה שוקולד שאכלתי למענה ;) ואמרה לעצמה שזה טעים ונרגעה חחחח
  • שנהב
  • יכול להיות שהיא הרגישה שהיא במקום מוזר
  • היא בהחלט מזהה שהיא לא בבית שלה
    אצלי כל פעם שהיינו נוסעים להורים הילדים לא היו ישנים ובוכים הרבה אבל רק ביום הראשון
    עד שהתרגלו תראי שהיום יהיה אחרת
  • הקטנטנים האלה מרגישים את הלחץ שלנו. היא בכתה כי הרגישה שאולי יש לך יסורי מצפון שעזבת אותה?ככה אורי היה ברגע שאני הייתי בלחץ הוא היה צורח וצורח. מתוקים קטנים

ואין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא
    אוצר שלי!!!!!!!!!!!!!
  • סופלה שוקולד?!?!!?! נבלה!!!!!!!!
  • אווווו קטנטנה!!!
    בטח היה לה פשוט מוזר...מקום חדש
  • מאוד יכול להיות.
    יש לפעמים לילדים גם קטע כזה שאת לא נמצאת והם בסדר גמור (למשל בגן) ואז את באה לקחת אותם והם פורצים בבכי, כאילו כל הגעגוע שהיה להם כל הזמן מתפרץ.
    בסוף היא תתרגל להיות בכמה מקומות ולא רק בבית
    www.YaaraKatz.com

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה