היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לא אמרתי שאלעד וזיו מיותרים בעולם וגם אמרתי שכל אחת יכולה להביא ילד מתי שהיא רוצה. וחוץ מזה אל תשווי בכלל את הזמנים והמצב שהיה לפני 20+ שנה והיום. הכל שונה. בלי רע לא היינו מעריכים את הטוב! שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
8 תגובות
עמוד 1
לא קראתי את כל השרשור אבל אני חושבת שכבר בדף השני איבד כיוון
אבל לכל אחת יש את הדעה שלה
אני חושבת שכן היום כסף מאוד משקל מפתח בלהביא ילד נוסף וחבל שזה ככה במקום שהמדינה תעזור לנו הם רק הופכים את זה ליותר גרוע המדינה שלנו אשמה היא לא מעודדת שום ילודה וזה חבל *************************
שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
מצטערת...זאת אני שנעלתי את השירשור.
אני רואה שאתן רוצות להגיב...
תסלחו לי (יום כיפור מתקרב...)
סיון, ליאת צודקת. את אומרת לפתוח שרשור נפרד ובעצמך כותבת תגובה שפוגעת. ואם כבר התחלת...אז...לאחים שלך לא הייתה קורת גג? הם גוועו ברעב? וכמה אחים יש לך 2? למה לא יותר? אולי בכל זאת ההורים שלך כן התיחסו למצב הכלכלי...
את יודעת שיש שירשורים שנמשכים בלי קשר לתחילת ההודעה. אולי הקפצנו אותה וככה היא לא נדחקה אחורה וזה המזל שלה...ואת יודעת שתמיד יש סיכוי שיהיו תגובות פוגעות והיו כאלה והם לא תמיד ננעלו.