39+ 3 ונאדה! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני כבר מיואשת......יום חמישי האחרו ב11 בבוקר הייתי עם הילד בגן ופתאום הרגשתי סחרחורת ואיבדתי חלקית את הראיה! הגננת מהר עשתה לי קפה עם הרבה סוכר התאוששתי קצת והלכנו הביתה. חשבתי שירד לי הלחץ דם ולא עשיתי סיפור, השכבתי את הילד לישון ונשפכתי לידו לאיזו שעה וחצי.....כשהתעוררנו שוב הרגשתי לא טוב והתקשרתי לבעלי, הוא הגיע והכריח אותי שנלך לבי"ח להבדק..........מסתבר שהל"ד שלי גבוהה ויש חלבון בשתן, פתיחה מצחיקה בקושי 1.5
    מאז ועד היום אני מאושפזת עם חשש לרעלת, רצו לעשות לי זירוז עם בלון אבל לא הסכמתי, בנתיים הל"ד התייצב וכבר ירדו מעניין הזירוז אבל.......יש לי כל הזמן לחץ עצום למטה ו...כלום לא קורה!!!! לא פתיחה לא צירים לא פקק רירי ולא כלום!!!! אני תקועה פה סתם רואה את כולן יולדות ואת התינוקות החמודים שלהן ואצלי -כלום!!! חוץ מצרבות נוראיות -כלום!!! פשוט יאוש!!!

והכי מעצבן שכולם אומרים לי "שלא תדפקי לנו את החג בסוף"!!!!!

13 תגובות
עמוד 1
  • אוי ממי תרגישי טוב!!
    יאללה השבוע זה השבוע...יום שני את כבר אחרי!!
    קישטא!!

• מאמי יהיה בסדר בעזרת ה' !!!

• בע"ה מפיך לשמיים תודה מותק!!!

• נשמע שזה קרוב קרוב!

ולדעתי אין מתנה נפלאה יותר לראש השנה, דווקא תזמון מעולה!
  • אני מאחלת לך שתדפקי לכולם את החג!!!!! :)

מכירה את ההרגשה אבל המשפט הכי נכון שאמרו לי כשהייתי במצב הזה הוא שכשתינוקי יהיה מוכן הוא ייצא!! בע״ה לידה קלה

• עדכון....
    השתחררתי היום מביה"ח ......היא עדיין בפנים!
    עברנו יומיים מטורפים, אחד הרופאים חשב שהיא גדולה מידיי ורצה הערכת משקל חדשה (הערכה של הרופאה שלי היתה 2600) שלחו אותי להערכה ויצא לטכנאית 4200!!!

• מאמי תנוחי הרבה..
  • באמצע ארוחת חג את מקבלת צירים נראה לי.
    בלי רע לא היינו מעריכים את הטוב!
    שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • עוד קצת עוד קצת
  • על תקשיבי לאף אחד שיחפשו כשזה אמור לקרות זה יקרה !!!
    תישטוש ברעיה זה אחד הסימנים של רעלת. תרגישי טוב נשמה מחזיקה שזה אוטוטו תילדי
    Baby, tell me how can I tell you
    That I love you more than life
    Show me how can I show you
    That I'm blinded by your light
    When you touch me I can touch you
    To find out the dream is true
    I love to be loved by you
  • שולחת לך
  • שתיהיה לך לידה קלה ב"ה מאמי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה