תמונת של יותם מהגן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • http://www.facebook.com/album.php?aid=2057304&id=1078222615

היום הוא גם נרדם בגן ואני במקום לשמוח ולצהול פשוט התמלאתי דמעות, שהנסיך שלי כבר לא צריך אותי ולא את הציצי שלי בשביל זה.
    ובהחלט גם לזה יש לי תיעוד, העלה אותם בקרוב תהנו לכם.
14 תגובות
עמוד 1
  • איזה חמודדד ! רואים שכיף לו בגן
    [
  • איזה חמוד!!!
    זה נראה ממש גן מושקע, יפה ונקי
  • שירה זה אחד הגנים של ויצו המעולים פה בהרצליה. המטפלות הגן ובאמת ממש מושקע, לא חסר כלום בגן, נהפוך הוא.
    בכיתת הפעוטון יש 32 ילדים ו4 מטפלות ובתקופה הזאת יש עוד מטפלת שבאה לתיגבור עד שהילדים יתאקלמו. המנהלת נכנסת המון וגם אים צריך עוזרת. הם ממש בסדר גמור.בקיצור אני ממש רגועה שהוא בידיים טובות. הוא לא אכל כלום והיא לא שיקרה אמרה שתה קצת מרק וזהו.
    ויכול להיות שבשבילם הוא אכל, אבל אל תשכחי שבגיל כזה הם שופכים יותר מאשר אוכלים.
  • אני לא רואה שום תמונה...
  • אין לי פייסבוק
  • איזה תמונות יפות! יותם נהיה גבר גבר ! איך הוא גדל אני זוכרת אותו בן חצי שנה משהו כזה
    באמת נראה גן מושקע!

אבל 32 ילדים בקבוצה זה המון
  • מאמי, הוא גדל בלי עין הרע, כ"כ מתוק, כ"כ מקסים..משחק יפה
    משתף פעולה, עצמאי, פשוט כל הכבוד, תיהיי גאה בזה, אל תיהיי עצובה..
    נשיקות..

• תמונות מקסימות
    כמה שהוא גדלללל
    ממש גברבר

ליאני אמא אוהבת אותך הכי בעולם...

• חתיך מתוק
  • אני לא רואה...
  • סגליתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
    אך הוא גדללללללללללל
    מזמן לא ראיתי תמונות
    איזה מההם
  • לא הצלחתי לראות את התמונות...
    איזה יופי לשמוע שהוא הסתגל יפה לגן ושהוא נהנה!
    הנסיך שלך תמיד יצטרך אותך - איןם כמו אימא בעולם כולו! הוא פשוט יצא לסוג של עצמאות - מבורכת- אבל ככה אנחנו האימהות - גם אני הזלתי דמעה
  • ואי איך הוא גדללללללל איזה חתיך מהמם נראה שהוא ממש אוהב להיות בגן
    אני ממש שמחה שהולך לו בכיף

ניתאי החיים שלי!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה