גם לי יש רק דבר אחד להגיד! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב, נו.. לא יודעת. לא ממש ספרתי..

אבל רציתי לספר לכן שקבעתי תור להחלקה יפנית ואני ממש מחכה לזה!
11 תגובות
עמוד 1

• גם אני עשיתי
    אבל חובה להשקיע.כי אחרי זה השורשים... למרות שהשיער שלי פשוט גלי נורא ..למי שיש שיער חלק אז אפשר גם לא להשקיע כל שנה.

אלה.

פייסבוק: Ella Fridlin
    דוא"ל: [email protected]
  • חחחחחחחחח
  • איזה כיף הכי כיף לפנק את עצמך אני עשיתי כל דברהאפשרי בשיער אבל אני ממש מפחדת לעשות החלקה....
  • יו אני ממש רוצה אבל זה די יקר ומפחיד אמרו שזה לא בריא...

• תהני נשמה ! אחלה דבר .
    השיער שלך טיבעי?בלי צבעים וכו'?

הברזליאית מסוכנת

• ב"הצלחה
  • עשיתי החלקה יפנית, שלא ממש הצליחה צריכה לחזור עליה אבל רק אחרי שהחום הזה יירד. כי אסור לאסוף ואסור להזיע. אז אים קבעת לימים חמים עדיף לך לדחות קצת כי זה ממש מגביל. 5 ימים בלי לאסוף ולשים סיכה ואפילו מאחורי לאוזניים אי אפשר לשים ושלא לדבר שגם עדיף לא להזיע. מציעה לעשות את זה במזג אוויר פחות חם.
    בכל מקרה שתהני ושיצליח לך
  • תענוגגג!!!

• בהצלחה! יהיה לך יפהפה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה